Lytvynenko

В мене вдома знову весна!

Нарешті познайомилася із українським брендом парфумерії Avenue Des Parfums 💖 який подарував моїй оселі відчуття весняного спокою та затишку 🥰

Ділюся враженнями про аромадифузор "Oud & Berry", що оселився у моїй вітальні.

Пакування: прозорий скляний флакон, обʼємом 100 мл., із надійною захисною мембраною, щоб не пролився вміст, у стильній сірій матовій коробці. Мені подобається цей дизайн, а особливо рожева рідина прям гарно виглядає 😻

У комплекті 6 чорних паличок для розповсюдження аромату. Я використовую всі, приміщення у мене не мале, тому досить комфортно та не задушливо виходить.

Виробник вказує, що аромадифузор максимально охоплює площу до 25 квадратних метрів та аромат буде звучати протягом 4-6 тижнів.

Інтенсивність аромату можеш регулювати кількістю паличок. На мою вітальню у 20 кв. м. я використовую всі 6. Для кращої ароматизації, палички бажано перевертати раз на тиждень, як нам рекомендують.

Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота: Малина, Шипшина корична

Нота серця: Троянда

Кінцева нота: Ваніль, Ладан, Мускус

Аромат класифікується як нішевий.

Що відчуваю я: солодку малину, є легка пряність шипшини, що додає трохи дикого відтінку. Потім розкривається ніжна троянда, яка пахне як свіжозірвана квітка, дуже м’яко й витончено 🥰 Трошки відчуваю солодку ваніль, яку я обожнюю! Вона дає відчуття затишку, разом із теплим і трохи димним ладаном. Мускус розрізняю слабко, та він додає свою теплу нотку.

Загалом, аромат для мене про спокій, затишок, навіть романтику 💖 Переносить у кінець весни - початок літа, яке так стрімко пролетіло... Якщо заплющити очі, то можна пофантазувати та уявити себе у запашному саду з трояндами травневим теплим вечором 🌹

Тут є легкі східні нотки, що додають свій шарм 😌 мені таке до душі)

Avenue Des Parfums - моє приємне відкриття, що подарувало яскравих емоцій у буденний ритм та досить неспокійний час.

Мені аромат Oud & Berry прям шикарно ліг на душу, я раджу спробувати вам, аби трохи призупинити осінь, що вже наступає на пʼяти(

Його концентрованість мені ідеально підійшла для вітальні, усі 6 паличок використовую для приміщенні приблизно 20 квадратів. Аромат відчутний та не навʼязливий. Не набридає, не приторний, як часто буває.

Судячи з розхіду на даний момент, десь на місяць його вистачить 👌🏻 що є досить гарним варіантом)

Отже, щиро раджу 🌸