Ya Yana

Скраб для губ: мій топ улюблених засобів

Чому б не використати звичайний скраб для обличчя?

О, я точно знаю відповідь на це запитання. У нас всіх є бьюті-досвіди, якими ми не пишаємося. Так от, коли я була підлітком, то скрабувала губи під улюблену винну помаду абрикосовим скрабом для обличчя. А ще мала окрему щітку (зубну), якою чистила губи від лусочок.

Так, це повний жах, губи сохли страшенно, і ніякі бальзами потім не допомагали.

Скраби для обличчя мають інший склад і часто сильнішу абразивність. Тому, я завершила з експериментами.

Скраби для губ зможуть:

• відлущити ороговілий шар
  • глибоко зволожити та відновити гідробаланс
  • забезпечити рівномірне нанесення помад та вищу стійкість
  • прискорити регенерацію
  • подарувати настрій!

Останнє досягається завдяки крутим дизайнам, ароматам і навіть смакам. Зізнаюсь, це один з моїх найулюбленіших ритуалів краси.

Як користуватися скрабами для губ?

Є ті, які потрібно змивати, і ті, які ні. Тому, краще перевір інфу на сайти, або на упаковці.

Усі скраби з моєї підбірки не потребують змивання. Я прибираю залишки серветкою і все.

Трійка моїх улюблених скрабів до вашої уваги. Всього двох використанія на тиждень мені достатньо, щоб забути про сухість та лущення.

Для тих, хто не любить марати ручки) Адже з цим зручним пакуванням скраб нагадує помаду. І наноситься дуже просто.

Я обираю цей варіант для подорожей та ночівель у подружок)

Аромат кавуна такий літній, якраз в сезон)

Обіцяли, що буде гаряче, тому я побоювалась купувати цей скраб. Перець чилі у складі — це не жарти, особливо для такого алергіка, як я. Але все обійшлося, скраб дуже комфортний.

Печіння майже не відчувається, а ефект дуже навіть видно. Губи стають більш червоними на певний час, насиченими. Мої від природи дуже бліді, тому це — сильний плюс.

Найсолодший у колекції. Так, хочеш ти цього, чи ні, та ненароком спробуєш) Аромат кокоса тут такий десертний і приємний.

Основна дія цього скрабу — це зволоження. Декілька днів після використання можу легко забути про бальзам, і без негативних наслідків.

А який твій улюблений скраб?)