Скраб для губ: мій топ улюбл ених засобів
Навіть не уявляю, як би виглядали яскраві помади на моїх губах, якби не ці крихітки!
Чому б не використати звичайний скраб для обличчя?
О, я точно знаю відповідь на це запитання. У нас всіх є бьюті-досвіди, якими ми не пишаємося. Так от, коли я була підлітком, то скрабувала губи під улюблену винну помаду абрикосовим скрабом для обличчя. А ще мала окрему щітку (зубну), якою чистила губи від лусочок.
Так, це повний жах, губи сохли страшенно, і ніякі бальзами потім не допомагали.
Скраби для обличчя мають інший склад і часто сильнішу абразивність. Тому, я завершила з експериментами.
Скраби для губ зможуть:
- відлущити ороговілий шар
- глибоко зволожити та відновити гідробаланс
- забезпечити рівномірне нанесення помад та вищу стійкість
- прискорити регенерацію
- подарувати настрій!
Останнє досягається завдяки крутим дизайнам, ароматам і навіть смакам. Зізнаюсь, це один з моїх найулюбленіших ритуалів краси.
Як користуватися скрабами для губ?
Є ті, які потрібно змивати, і ті, які ні. Тому, краще перевір інфу на сайти, або на упаковці.
Усі скраби з моєї підбірки не потребують змивання. Я прибираю залишки серветкою і все.
Трійка моїх улюблених скрабів до вашої уваги. Всього двох використанія на тиждень мені достатньо, щоб забути про сухість та лущення.
Bielenda Sweet Lips Smoothing Lip Scrub
Для тих, хто не любить марати ручки) Адже з цим зручним пакуванням скраб нагадує помаду. І наноситься дуже просто.
Я обираю цей варіант для подорожей та ночівель у подружок)
Аромат кавуна такий літній, якраз в сезон)
Mr.Scrubber Wow Lips Raspberry
Обіцяли, що буде гаряче, тому я побоювалась купувати цей скраб. Перець чилі у складі — це не жарти, особливо для такого алергіка, як я. Але все обійшлося, скраб дуже комфортний.
Печіння майже не відчувається, а ефект дуже навіть видно. Губи стають більш червоними на певний час, насиченими. Мої від природи дуже бліді, тому це — сильний плюс.
I Heart Revolution Tasty Coconut Lip Scrub
Найсолодший у колекції. Так, хочеш ти цього, чи ні, та ненароком спробуєш) Аромат кокоса тут такий десертний і приємний.
Основна дія цього скрабу — це зволоження. Декілька днів після використання можу легко забути про бальзам, і без негативних наслідків.
А який твій улюблений скраб?)
Коментарі (0)