ksnklb

Як я використовую олію жожоба

Скоро осінь, а з нею і можливе випадіння волосся, яке у мене колись з'являлось на зміну кожного сезону. Та колись я прочитала, що олія жожоба чудово допомагає при цій потребі, і тепер я її повторюю постійно. Раніше я купляла олію іншого бренду, а цього року вирішила спробувати олію жожоба від Mayur, і вона мене не розчарувала.
Виробник зазначає, що у складі лише олія, що якраз мені потрібно 🤷🏻‍♀️.
Як я її використовую? При митті голови, коли набираю шампунь на руку, просто додаю кілька крапель олії (2-3) до нього, це все змішую та вспінюю у руці та мию голову. Також таким чином я часто додаю цю олію і в кондиціонери, маски. (Хочу сказати, що це за винятками випробовування нових засобів, щоб писати об'єктивніші відгуки 😉).
Справді, олія чудово допомагає від випадіння волосся та посічених кінчиків майже з перших використань, тому рекомендую запастись таким продуктом, і взагалі використовувати постійно, тоді волосся скаже вам Дякую 🥰.
Консистенція тут олійна, звісно, не густа. Має легкий жовтий відтінок.
Запах звичайний, як для олійки жожоба 🤷🏻‍♀️.
Та є один нюанс, який стосується цієї стильної затемненої баночки Mayur, тут дозатор практично не робочий, на нього натиснути дууже важко, потрібно буквально прикласти зусиль для цього.
Об'єм 50ml, вистачає на довго.