ЩО Я ВЗЯЛА З СОБОЮ НА ВИХІДН І ДО БАТЬКІВ
догляд та декоративна косметика
Брала з собою мінімум, але все дуже потрібне:
- В якості демакіяжу я взяла Очищувальні серветки для зняття макіяжу та SPF від Round Lab, мені їх зручніше вкинути в косметичку чим гідрофільну олійку і боятися, що вона прольється.
- Сироватку взяла з ніацинамідом від Balea Niacinamide Serum вже моя друга баночка, але мені подобається, що вона працює і доволі бюджетна.
- Крем під очі обрала від Purito Seoul Wonder Releaf Centella Eye Cream, в мене ще стара версія до ребрендингу бренду. Люблю його, комфортна текстура.
- Кремчик від Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream мій новий фаворит, моя шкіра в захваті від нього.
- Дезодорант відкриття цього літа від MERMADE Wanderlust, цей аромат просто розкіш для мене, кайфую від нього.
- Для зволоження в мене органічний бальзам для губ з м'ятою, який чоловік привіз з якоїсь агро виставки. Мен подобається на ніч його наносити, тому ні дня не пропускаю.
- Улюблений гель для брів від Hedonic Hollywood Call Brow Gel, тут розкіно все від того, як він тримається і його упакування, це просто любов!
- Коричнева туш Hedonic Mascara Perfect мені подобається комфортність при змиванні її, тому до неї все частіше тягнеться рука.
- Звичайно ж контейнер для лінз
- В якості парфуму мініатюра Giorgio Armani My Way Nectar, подобається більше класична версія, а ця для мене досить інтенсивна.
- Сонцезахист від 9Wishes, тут писала своє невдоволення про нього https://club.makeup.com.ua/post/47113/
- Блиск-плампер для губ UNLEASHIA Sisua Popcorn Syrup він залишає на губах ефект тінта і він тримається кілька годин ще на губах. Подобається, цей ефект тому він дуже часто в сумочці.
Що я взяла в мами?
В мами взяла небагато, а саме:
- Пінка Eveline Cosmetics Organic Aloe + Collagen, писала про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/37748/ непогана і бюджетна
- Nø make up Liquid Hydrator happy today базвовий, водичковий тонер, але поки я його взагалі не розумію, тому віддала мамі і періодично в неї ним користуюся, вона від нього в захваті.
А що ви берете з собою в поїздки?
Коментарі (0)