Lytvynenko

Скарб для фарбованого волосся від Joko Blend

Сьогодні на огляді маска для фарбованого волосся українського бренду Joko Blend

Одразу скажу, я від неї в захваті! 😻

Пакування: пластикова кругла банка, обємом 200мл., що має зручну кришку, що закручується, захисну пластикову мембрану та усю необхідну інформацію.

Аромат: неперевершений! 🤤 солодкувато-ванільний якийсь, дуже приємний! Довго на волоссі не тримається, але під час миття прям кайф 🥰

Консистенція: доволі густа маса бананового кольору, однорідна, не сильно жирна, відмінно розподіляється по волоссю.

Рекомендований спосіб застосування: нанесіть маску на вологе волосся після миття шампунем Joko Blend, залиште на 5-10 хвилин. Змийте водою. Підходить для щоденного застосування.

Я використовувала інший шампунь, але хочу спробувати і з їхнім в тандемі теж)

Корисні компоненти можу виділити:

• Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Масло виноградних кісточок): допомагає зволожити волосся та захищає від пошкоджень.
  • Argania Spinosa Kernel Oil (Арганова олія): зволожує та відновлює волосся, роблячи його гладким і блискучим.
  • Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин): повинен відновлювати пошкоджену структуру волосся, зміцнювати його та знижувати ламкість.
  • Silk Amino Acids (Амінокислоти шовку): зволожують волосся, надають йому блиск і гладкість, захищають від зовнішніх агресивних чинників.
  • Crambe Abyssinica Seed Oil (Масло насіння абіссинської капусти): сприяє глибокому зволоженню та зміцненню волосся.
  • Panthenol (Пантенол): зміцнює волосся, робить його більш еластичним і зменшує ламкість.
  • Glycerin (Гліцерин): зволожує волосся, утримуючи вологу всередині нього.
  • Tocopherоl Acetate (Токоферол ацетат): захищає волосся від окислювального стресу.

Компоненти (консерванти та емульгатори), що можуть викликати подразнення, якщо ви схильні до таких:

Cetrimonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Ceteareth-20.

Але на шкіру ми ці засоби не наносимо, тому, думаю, подразнень шкіри можна легко уникнути)

Під час змивання маски я уже зрозуміла, що буде шось круте! 😍 Адже волосся оживало на очах) На фото та відео використаний лише шампунь та маска. Незмивашок, олій та інший продуктів немає, та і не треба 😌

Коли підсохло волосся (даю висохнути самому, без використання фену), я отримала гладенькі, блискучі та шовковисті пасма, які стали більш слухняні та менш пухнасті!

Стараюся рідше розчісувати своє волосся, аби не псувати структуру локону, але нв відео показала і так, і так.

Стосовно кольору, він з цією маскою більш насичений та сяє ✨ І повільніше вимивається з волосся!

Я щиро раджу цю маску, дівчата! Вона оживить, зволожити та наситити волоссячко після наших пекельних днів!

Також хочу вас привітати і святом Незалежної Неньки! 🇺🇦