☕️ Karina ☕️

SHELLY СПРЕЙ - МІСТ ДЛЯ РУК ТА НІГ

Це вже далеко не перший продукт, який я пробувала від бренду Shelly. Йому я можу довірити догляд за своїми руками та ногами.

🩷Опис - Спрей-міст Shelly допомагає зволожити шкіру рук та ніг, даруючи приємне відчуття свіжості. Основою збалансованої формули засобу є алантоїн, пантенол та екстракт граната, які в комплексі забезпечують пом'якшувальний та заспокійливий ефекти, прискорюють процеси регенерації і покращують стан шкіри.

Спрей створює на поверхні шкіри захисний шар, який сприяє утриманню вологи, попереджаючи сухість та лущення.

Засіб миттєво тонізує шкіру та огортає її приємним фруктово-ягідним ароматом. Може використовуватися замість зволожувального крему.

Швидко вбирається, після використання не залишає липкості.

🩷Пакування - туба білого кольору з деякими елементами рожевого відтінку. Дозатор у форматі спрею. Не западає, розпилення дрібнодисперсне. Не тече. Містить зверху прозорий пластиковий ковпак.

🩷Об'єм - 100 мл.

🩷Виробник - Україна.

🩷Аромат - дуже приємний, квітково - фруктовий.

🩷Текстура - прозора рідка водичка. При розпиленні перетворюється наче на дрібний пил. Прикріпляю фото (видно, що на руках є рідина тонким шаром, але вона зовсім не тече).

🩷Спосіб використання - розпилити спрей на чисту суху шкіру рук або ніг. Зачекати до повного висихання.

🩷Інградієнти - Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Punica Granatum Extract, Panthenol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hexamethylindanopyran, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citrus Aurantium Peel Oil, Benzyl Salicylate.

1 елемент складу середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

2 елементи складу не знайдено.

🔵citrus aurantium dulcis peel oil - допустимо. Ефірна олія, одержувана зі шкірки солодкого апельсина.

У складі присутні різні зволожуючі компоненти, також пантенол та алантоїн (заспокоєння).

🩷Враження - спрей - міст мені подобається. Це чудовий формат засобу, особливо на літню погоду. Він має дуже приємний квітково - фруктовий аромат. Сам засіб прозорого кольору, який при розпиленні перетворюється в легку хмарку із води. Пакування надійне, не тече. Дозатор працює справно. Спрей швидко вбирається шкірою. Потрібно зачекати декілька хвилин. Липкості не залишається. Після застосування ручки та ніжки відчувається зволоженими. На літо цього ефекту мені вистачає. На більш холодну пору року - час покаже. Рекомендую спробувати цю насолоду кожній.

9/10