Два для мене нові засоби від Doctors
Тестую зволожувальний крем Hyalcica Total Moisture 10D та сироватку Pentamide Real Brightening 10C
Корейський бренд Doctors я люблю та поважаю і в черговий раз знайомлюся з новими для себе засобами.
В цей раз тестую сироватку та крем, і уже за традицією, один засіб справив позитивне враження, а інший я б не придбала у повному розмірі в даний період 🤷🏻♀️
Отже, по порядку.
Doctors Pentamide Real Brightening 10C Ampoule
Це сироватка для освітлення та рівного тону шкіри.
Як зазначає виробник, ця сироватка здатна: надати тьмяній шкірі більше сяйва, прибрати локальні потемніння після висипань, зменшити інтенсивність гіперпігментації та при цьому не пошкодити захисний бар’єр.
Підходить для усіх типів шкіри. Для вечірньої рутини.
❗️Виробник застерігає, що обов’язково необхідно використовувати на ранок сонцезахисний засіб для попередження повторної появи пігментації.
Консистенція та відчуття на шкірі: гелева, помірно рідка прозора маса, що майже не має аромату. Розподіляється шкірою добре, вбирається швидко, липкості не залишає.
Спосіб використання: після очищення та використання тонера нанесіть 2-3 краплі сироватки безпосередньо на шкіру або кінчики пальців, рівномірно розподіліть масажними рухами по обличчю та шиї. Продовжіть ваш щоденний догляд за шкірою нанесенням крему.
Активні інгредієнти:
- обліпиховий комплекс Vita Tree 5 (Віта Трі 5), до якого входить гідролат, сік з м’якоті плодів, екстракт з листя/ягід та олія, - поліпшує колір обличчя, повертає шкірі свіжий, відпочилий вигляд, є антиоксидантом, що нейтралізує негативні наслідки окислювального стресу;
- ніацинамід 5% - вирівнює тон та освітлює темні плями, надає здорове рівномірне сяйво, покращує текстуру та візуально звужує пори, підтримує захисні функції епідермісу, посилює зволоженість;
- рослинний комплекс Singreen фруктів та ягід зеленого кольору (екстракт японської сливи уме, екстракт яблука, екстракт папайї, екстракт винограду) - допомагає позбутись відмерлих клітин шкіри, а також працює на загальне освітлення тону;
- зволожувальний актив Pentavitin - збільшує виробництво власної гіалуронової кислоти, значно покращує зволоження, зберігаючи високий рівень гідратації до 72 годин навіть після змивання, усуває лущення та сухість;
- керамідний комплекс (кераміди + холестерол + вільні жирні кислоти) - допомагає відновити гідроліпідний баланс, попереджає втрату вологи, покращує проникнення активів в глибші шари;
- екстракт кореню солодки - допомагає освітлити шкіру. Містить ліквіртин, який прискорює розпад та утилізацію меланіну, що вже утворився, та глабридін, сильний інгібітор тирозинази, відповідальної за утворення нового пігменту в тканинах.
Враження від використання: сироватка дає хороше зволоження та добре насичує шкіру, додаючи сяяння, підсвіючи наче зсередини. Тон обличчя вирівнявся та набув здорового вигляду. Та мені все ж було на літо її забагато. Вона дещо перенаситила мій і без того жирний тип та протягом дня дала надмірне сяяння. Роботу із пігментацією оцінити я звісно не могла після одного використання, але комфортніше буде спробувати її на холодний період.
Doctors Hyalcica Total Moisture 10 D Cream
Це зволожувальний крем з 10 формами гіалуронової кислоти та центелою.
Нам обіцяють, що він допомагає відновити баланс, повертає тонус та природнє сяйво, запобігає сухості та лущенню, утворює невидимий захист від втрати вологи.
Підходить для усіх типів шкіри, а особливо для жирної та комбі. Для ранкової та вечірньої рутини.
Консистенція та відчуття на шкірі: досить легкий крем білого кольору, який має незначний травʼяний аромат, цілком приємний та ненавʼязливий. Гарно розподіляється та вбирається. Фініш не липкий. Не обтяжує шкіру.
Спосіб використання: як у стандартного крему- є завершальним етапом догляду. Наносити на обличчя та шию.
Активні інгредієнти:
- Гіалуронова кислота (10 форм): Високомолекулярна форма забезпечує миттєве поверхневе зволоження та зменшує втрату води, а низькомолекулярна - покращує еластичність шкіри завдяки стимуляції синтезу колагену та еластину.
- Екстракт центели азіатської (79.5%): зменшує свербіж, почервоніння та інші запальні реакції. Відновлює шкірний бар'єр, має антиоксидантні та антивікові властивості.
- Пантенол (1%): зменшує прояви дерматиту, лущення та сухості, покращує регенерацію, утримує вологу в роговому шарі шкіри.
- Лецитин: посилює зволожувальний ефект інших компонентів та утворює захисний бар'єр проти втрати вологи.
- Аденозин: має протизапальну дію, сповільнює процеси старіння, стимулює утворення колагену, покращує щільність шкіри.
- Екстракт клітинних культур альпійського едельвейсу: зменшує провисання тканин та глибину зморшок, відновлює еластичність.
Враження від використання: меня текстура продукту прям зайшла 😻 легкий та водночас поживний. Дає помірне зволоження без зайвого блиску протягом дня, помітно заспокоює шкіру та вирівнює тон. По відчуття прям комфортний-комфортний. Скоріше за все, придбаю повний розмір.
Висновки:
Обидва продукти мають достойний склад та моя шкіра відреагувала на них добре. Подразнень та зовсім негативних реакцій та вражень не було, хоча б сироватку Doctors Pentamide Real Brightening 10C Ampoule я не використовувала в теплу пору для жирного типу, адже мені власне вона дала не дуже комфортне перенасичення Та власниці сухої та зневодненої шкіри можуть сміливо тестити.
А от крем Doctors Hyalcica Total Moisture 10 D Cream виявився підходящим та сподобався легкою формулою та ефектом на шкірі! Він помітно заспокоює та вирівнює тон обличчя. Придбаю повний розмір 🥰 і вам щиро раджу!
Коментарі (0)