Це точно бюджетна палетка?!
Коли не очікуєш багато, а отримуєш скарб
Чесно кажучи, я хотіла цю палетку через скульптор (а як виявилось, найбільше полюбила бронзер!) і це для мене, як для людини з дуже блідою шкірою справжнє одкровення, бо виявляється, що я можу бронзуватись і це не виглядає як цегла/руді плями або ще якась чужерідна розкраска)). В мене відтінок 102 Neutral Warm (і це ще одне здивування, бо зазвичай для себе обираю перші та більш холодні відтінки, але тут палетку для мене купила подруга і її вибір пав на теплий підтон, за що я їй неймовірно вдячна🤗).
Палетка міститься в пластиковому футлярі і важить 10 грам, складається з чотирьох рефілів: скульптора, хайлайтера, рум'ян та бронзера.
По текстурі продукти трохи пилять, але не критично. Зате наносяться чудово, не плямять та не обсипаються (для ідеального нанесення я раджу набирать трошки пензликом, а потім прибирати залишки, торкаючись до тильної сторони долоні, таким чином можна досить прицільно дозувати і в разі необхідності просто донашаровувати).
На сонечці видно, що всі рефіли окрім скульптора містять в собі сяючі часточки, проте якщо мова йде про рум'яна та бронзер, то на шкірі це не виглядає як новорічне сяйво - скоріше як здорова зволожена шкіра🥰.
Що мені подобається в цій палетці найбільше - це універсальність відтінків, от ніби рум'яна теплі, персикові - але вони дуже гармонійно підходять під мій кольоротип і надають такої бажаної свіжості❤️. Бронзеру я ладна співати оди, адже він просто неймовірний - з ним ви не будете виглядати як людина з рудими щоками, ні, ні! Це саме натуральний відтінок засмаги для світлошкірих).
Бронзер я використовую щедро: промальовую вилиці трохи нижче лінії рум'ян, підкреслюю лінію щелепи, а ще контурую лоб - мені це дуууже подобається, бо одразу вигляд, ніби я відпочила (а на фото створюється враження фотошопу або фільтрів)).
Скульптор теж дуже помірний, не асфальтово сірий, а як природня тінь на обличчі живої людини). За допомогою нього я іноді додатково підкреслюю вилиці та контурую носик.
Хайлайтер тут як на мене доволі звичайний, тобто він непоганий, проте нічого надзвичайного - зате відтінок підійде більшості за рахунок своєї нейтральності.
Якщо підсумувати, то за такі гроші це супер покупка (в моєму випадку - подарунок🙃), до якої постійно тягнеться рука. При необхідності можна використовувати і для макіяжу очей, що дуже зручно в поїздках або як варіант для косметички на роботу. Тож, якщо ви в пошуках універсальної палетки для контурингу - ви її знайшли🤗.
Коментарі (0)