JOLY:LAB ПІНЦЕТ ДЛЯ БР ІВ ПРОФЕСІЙНИЙ СКОШЕНИЙ
Чи впорається він з моїми зайвими волосками? 💜
Я так давно хотіла його спробувати і ось прийшов час. В мене дуже швидко відростають волоски брів, тому для мене важливо, щоб цей інструмент був зручним та надійним помічником у процедурі.
💜Опис - Професійний скошений пінцет для брів бренда Joly:Lab — це ідеальний інструмент для справжніх майстрів. Зручна форма і тонкі крайки легко справляються з пушком і врослими волосками, завдяки чому ви зможете провести ідеально чисту корекцію брів. Інструмент виготовлений з якісного матеріалу, що не піддається корозії та який можна дезінфікувати, стерилізувати без страху деформацій і механічних пошкоджень. Пінцет вирізняється ручним заточуванням і скошеними на 45 градусів крайками, завдяки чому забезпечується плавний натиск і максимальний комфорт під час роботи.
💜Особливості:
- обладнаний скошеними на 45 градусів крайками;
- вирізняється ергономічною формою та плавним натиском;
- заточений вручну;
- виготовлений із медичної високоякісної сталі кращої якості;
- має матове покриття та гравіювання;
- можна дезінфікувати, стерилізувати та піддавати термічній обробці;
- не піддається корозії;
- доповнений зручним захисним ковпачком;
- ширина робочих крайок: 2,8 мм;
- довжина інструмента: 92-95 мм;
- легко видаляє пушок і врослі волоски;
- дає змогу провести ідеальну та чисту корекцію брів;
- невибагливий у догляді;
- не боїться деформації, хімічних компонентів і механічних пошкоджень;
- не вислизає з рук.
Він відразу вразив своєю якістю. Це прям відчувається і помітно навіть до першого використання. Він дійсно не вислизає із рук, лежить зручно. Сталь надійна. Під час дезінфекції не втратив свого вигляду. Працює плавно. Також великим плюсом є захисний ковпак.
У дії показав себе чудово. Він легко прибирає не тільки звичайні волоски, а й пушок та врослі волоски. Прикріпляю фото, як він справився з моїми бровами. З його допомогою я змогла вирвати волосок із коренем, не обламавши його по довжині, як це часто може бути.
Дуже раджу спробувати його. Для мене він чудово підійшов 💜
Коментарі (0)