Ранкова бадьорість разом з MIXTURA
Натуральне мило CUBAN від бренду MIXTURA
У цьому відгуку мова піде про мило CUBAN з ніжним і бадьорим ароматом м'яти та лайму, яке я придбала невдовзі після першого знайомства з брендом.
Опис від виробника:
"Натуральне літнє мило з ніжним м’ятно-лимонним ароматом. Підійде для спекотних днів і легкого пробудження."
УПАКОВКА ┃ ОРГАНОЛЕПТИКА:
Мило знаходиться в індивідуальній бумажній упаковці, через який гарно відчутно запах. Пакування легко відкривається, але зберігати в цій упаковці не вийде)
Брусочок здебільшого має прямокутну форму, але з одного боку він його край імітує нерівності. Мило зручно розташовується у долоні. Зазвичай великі бруски я розрізаю на дві частини, але тут немає потреби. Головне, що зберіганню та використанню така форма не заважає.
Консистенція у бруска щільна, гладка текстура, але в ній є невеликі вкраплення. Спочатку я думала, що це скрабують частинки, але в міру використання зрозуміла, що це маленькі крупинки зеленої глини. Такі бувають трапляються й у самій глині, тобто. порошку, коли вона не дрібного помелу.
Також мені сподобався гарний "мармуровий" малюнок мила, який вийшов за рахунок змішування відтінків. Виглядає дуже симпатично.
У міру розмилювання крихти в текстурі стають більш вираженими, але шкіру не дряпають. Вони ніби розчиняються.
Аромат у мила дуже ніжний, свіжий та тонізуючий. Пахне воно лимонним ароматом, але без частки хімозності. Дуже підходящий аромат на спекотні дні, коли в усьому хочеться максимум свіжості. Добре відчувається під час використання, але на шкірі не затримується. Зате у вологому повітрі ванної кімнати після його використання ще деякий час стоїть тонкий цитрусовий запах.
Склад повністю натуральний
Brassica Napus (ріпак) Seed Oil, Citrus Aurantifolia (лайм) Oil, Citrus Limonium (ефірна олія лимону,) Oil Cocos Nucifera (кокосова олія), Oil Eleais Guineensis (пальмова) Oil Sustainable, Mentha Piperita (м’ята) Oil Montmorillonite (зелена глина / French Green Clay), Olea Europaea (оливкова олія) Fruit Oil, Spirulina Platensis (спіруліна) Extract.
ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ
- Зелена глина - глибоко очищає шкіру, знімає запалення і нормалізує процес роботи сальних залоз.
- Олія кокосу - має здатність пом’якшувати, живити і загоювати шкіру. Вона дає милу ніжну піну і допомагає бережно очистити шкіру.
- Ефірна олія м’яти - освіжає і охолоджує шкіру в літню спеку, а також чудово заспокоює подразнену шкіру.
- Ефірна олія лайму - підвищує тонус шкіри, а також допомагає врегулювати і зняти запалення шкіри.
ЗАСТОСУВАННЯ ┃ МОЇ ВРАЖЕННЯ ┃ РЕЗУЛЬТАТ
Натуральне мило я використовую як у душі, так і іноді для вмивання обличчя в ранковий час. Косметику їм не змиваю.
Піноутворення у мила з м'ятою гарне. Що руками, що з мочалкою пінка виходить м'якою та повітряною.
✔ Пінка добре наноситься і розподіляється по шкірі, зайво не стікаючи і не перетворюючись на мильну "жижу".
✔ Жодних неприємних відчуттів під час вмивання на шкірі не виникає, навіть якщо на ній є якісь подразнення.
✔ Змивається мило без проблем. Після нього не залишається липкості, жирності чи відчуття плівки.
✔ Шкіра після використання мила тактильно більш гладка та пружна. Воно чудово тонізує та освіжає.
✔ З початком застосування мила я помітила, що стали швидше проходити дрібні висипання, мабуть завдяки зеленій глині, що входить до складу.
ЗБЕРІГАННЯ
Зі зберіганням жодних проблем не виникає, головне підібрати хорошу мильницю. А так брусочок не розкисає, не деформується і зберігає свою, так би мовити, форму до останнього.
ВИСНОВОК:
Якісне мило з приємним ароматом та гарним ефектом на шкірі. Дуже освіжає та тонізує у спекотну та задушливу погоду. Однозначно ставлю п'ятірку та рекомендую)
✔️ Переваги:
- підбадьорливий аромат
- гарне очищення
- не сушить і не стягує
- сприятливо впливає на запалення
- надає гладкість та пружність
❌ Недоліки:
- ні
Коментарі (0)