Аніта

Перша закупівля вересня

Перша закупівля вересня

Дівчата, всім привіт, сьогодні отримала своє перше замовлення вересня. Цього разу це засоби від бренду avon.
Замовила свій улюблений аромат TTA This Love. Красива квітково-фруктова композиція починається із свіжого рожевого грейпфрута. У ноті серця – жіночний та чарівний аромат білих квітів, що завершується теплою базою – приємним мускусом. Композиція була створена, щоб нагадати про стан закоханості та романтичні моменти, що переповнюють серце.

https://club.makeup.com.ua/post/41843/

Також замовила два лосьйони для тіла Eve Confidence та Eve Truth. Наша шкіра потребує щоденного зволоження та живлення. З приходом холодів моя шкіра стає надто суха. Тому я беру багато лосьйонів, різних брендів і марок, на запас. З ароматами цих лосьйонів я знайома, тому і обрала саме їх. Активна формула ароматних лосьйонів має пом'якшувальні та регенерувальні властивості, перешкоджає процесам дегідратації епідермісу і не допускає появи лущення. Тому я швиденько біжу приймати душ і зволожувати свою шкіру. А вам, дівчатка, бажаю гарного вечора і насолоди з улюбленими засобами. 💋