Yuriivna

Бюджетний скарб для нігтів|Лак Maxi Color

Взагалі я роблю сама собі манікюр,раніше це був гель-лак на постійній основі,потім з часом я почала шукати гарні кольори звичайних лаків,більшість лаків все ж таки ніжних та нюдових кольорів,але я не проти й чогось яскравого.В моєму арсеналі є лаки інших фірм,проте коштують вони дещо дорожче,але не набагато. Maxi Color має дуже бюджетну ціну,стало цікаво його протестувати,відгуки на нього є різні,але за таку ціну чому б не спробувати.

Пляшечка лаку скляна,має ковпачок який щільно закривається та пензлик-це окрема історія.

Мені важливо,щоб пензлик охоплював нігтьову пластину так,щоб можна було нанести тонкий шар лаку.Навіть у кутиках нігтя.Цей пензлик доречі дуже зручний,за одне нанесення я профарбовую повністю нігтьову пластину.

Перший тонкий шар висихає доволі швидко як для звичайних лаків,потім я наношу другий шар,щоб колір був насиченим та покриття було дещо щільним.Чекаю приблизно до 5 хвилин,так я точно впевнена,що лак добре просушився.

В результаті я отримую, доволі натуральний та ніжний колір на нігтях.Такий результат виходить саме у покритті двох тонких шарів лаку.

Обрала тон лаку 05 і зовсім не пожалкувала,він ніжний та універсальний,він буде доречний завжди,гарний молочний відтінок.

Стійкість - дуже важливий критерій

А тепер саме цікаве,як такий бюджетний лак може так довго не стиратися,не відлущуватися по краям нігтя,адже саме края відлущуються у мене частіше всього найпершими.Я спокійно можу проходити з лаком до 5-6 днів,він не лущиться,але вже під кінець починає дещо втрачати насиченість та глянцевість,але тримається стійко,без закріплювача.Я ніколи не вдягаю рукавички при митті посуду,або при прибиранні у домі,а лак все одно тримається.Проте краще все ж таки обов'язково застосовувати рукавички для домашніх справ,адже треба завжди піклуватися про шкіру рук.

Хочу виразити свій захват від цього бюджетного скарбу.

Тому,якщо Ви користуєтесь звичайними лаками,або просто шукаєте звичайний лак за гарну ціну та з гарною стійкістю,то рекомендую звернути увагу на цей варіант.