Heimish ALL CLEAN
Відгук на порожню баночку гелю для вмивання Heimish
Придбала гель для вмивання корейського бренду Heimish по відгукам. Дуже зайшла мені ця в Иванка, настільки мені сподобалось м'яке очищення, текстура та відсутність віддушки. Засіб пітримує pH баланс шкіри при очищенні за рахунок натурального складу та слабокислотних компонентів.
Приблизно нормальний pH баланс шкіри 5,5 (+-) – це показник нейтрального поєднання балансу "щелочи" та кислоти.
І пінка якраз балансує на рівні 5,5 pН!
Ідеально підійде для очищення сухої та зневодненої шкіри. Але не підійде тим, хто любить очищення "до скрипу".
Текстура гелева, але при контакті з водою перетворюється в ніжну піну. Пінеться непогано, але не сильно. До складу входять корисні рислинні натуральні компоненти. В використанні дуже економічна, горошини (як у мене на фото) вистачить зробити гарну піну, та вмити лице. Я два рази вмиваю шкіру обличчя.
Дуже м'яко очищує шкіру обличчя від забруднень та залишків макіяжу. Не пересушує та не стягує шкіру. Не залишає після себе плівки. Аромат відсутній.
Все чудово! Засіб не провокує нових запалень або прищиків, добре очищає пори, трохи освітлює тон обличчя, якщо користуватися пінкою на регулярній основі.
Висновок:
Ніжне очищення. Пінеться добре, але не сильно. Очищує добре. Виспань після використання не спостерігається. Підійде для сухоі шкіри. Ціна: 12.64 євро=570грн
Коментарі (0)