Avon TTA This Love
Аромат який закохує 💚
Чи траплялося з вами таке, що, вдихнувши аромат духів, що сподобалися, ви просто не можете підібрати слова, щоб описати свої почуття та емоції? Можна стверджувати, що з цією дивністю стикався кожен із нас. Адже аромат парфумів – щось повітряне і невловиме, наповнене відтінками та нюансами, що легко вислизають від логіки та розуміння. Ось і я стикнулася з проблемою того, що захотіла обрати собі нові парфуми. Безліч варіантів яких є у продажу, безліч описів та відгуків під ними, не дають змоги відтворити аромат і найголовніше зрозуміти чи підійде він тобі.
Я люблю парфуми с характером, шукаю завжди щось нове, унікальне. Але час від часу повертаюсь до, всім вже знайомому, avon. Особливо обожнюю лінійку TTA і цього разу обрала улюблені парфуми This Love.
Пакування: Парфуми запаковані в симпатичну картону коробочку ніжного кольору і слюду. Парфумерна вода знаходиться в розкішному скляному, квадратному флаконі. Він досить важкий та виготовлений дуже якісно. Флакон прозорий у ніжному, зеленому відтінку. Кришка пластмасова у вигляді крапельки. Дизайн дуже гарний та мінімалістичний. Об'єм на вибір 10мл, 50 та 100 мл. Розпилювач металевий, прекрасно та справно працює.
Аромат: Красива квітково-фруктова композиція починається із свіжого рожевого грейпфрута, кавуна та гуави. У ноті серця – жіночний та чарівний аромат білих квітів жасмину, франжіпані та кореню ірису, завершується теплою базою – приємним мускусом, тиковим деревом та амбри. Композиція була створена, щоб нагадати про стан закоханості та романтичні моменти, що переповнюють серце.
У This love дуже красиво поєднуються квіткові та свіжі ноти. При цьому аромат не простий і монотонний. У мене він справді асоціюється з ніжними почуттями. З ним хочеться одягнути сукню або спідницю і почуватися дівчинкою. Приємний, легкий аромат, незадушливий. Дуже зручно носиться, але звучить тихо, в основі дуже приємний м'який мускус. Гарний шлейф, оточуючі неодноразово відмічали. Свіжий, але не однозначно, а з якоюсь ненав'язливою солодкою ноткою. Чаша солодкого кавунового соку з пелюстками білих квітів. Згодом починає запудриватися і нагадувати кавунову жуйку. При всій своїй легкості дуже цікава штука. Це як фруктове шампанське, легке та ігристе.
Стійкість: аромат тримається досить довго, навіть коли я вже не відчуваю його, оточуючі люди кажуть, що є шлейв аромату. На волоссі тримається взагалі сутки.
Коментарі (0)