#beautystudymakeupclub
Або що б я хотіла собі сказати, якби трішки відмотати час назад
Колись дорослі казали: "вчись на наших помилках", але ж ні, треба набити свої шишки. Якби можна було повернутись трішки назад, я б собі сказала: Даша, зважай на це!
- Не вся дорога косметика — якісна. Раніше здавалося, що висока ціна гарантує результат, але це не завжди так. Зараз я знаю, що важливо не тільки ім'я бренду, а й склади та потреби шкіри.
- Не забувай про термозахист для волосся. Якщо користуєшся утюжком чи феном — термозахист твоє волосся врятує від пересушування та ламкості. Тепер я не пропускаю цей крок, і волосся мене за це "дякує".
- Інвестуй у якісні гребінці та ніжні резинки для волосся. Я вже давно відмовилася від "масажок" та жорстких резинок. Плавні дотики до волосся і вільний хвостик на ніч зберігають його здоров'я. Якщо ви блондинка, то не забувати про важливий догляд саме за блондом. І обов`язково - тонування.
- Завжди змивай макіяж у декілька етапів. Одного гелю чи пінки недостатньо. Міцелярка, пінка, тонік, і лише після цього заспокійливий крем — ось мої кроки до чистої шкіри. Спати з мейком - ТАБУ!
- Використовуй паперові рушнички для обличчя. Тканинні рушники накопичують бактерії, а паперові — чудова альтернатива. Тепер моя шкіра значно менше схильна до висипань.
- Не купуй косметику тільки через тренди. Хочеться нову баночку? Купуй, але свідомо — що підходить саме тобі. Не женись за брендами, важливо знайти дійсно ефективні засоби.
- Скраби — це не завжди добре. Якби я знала раніше, що абразивні скраби шкодять шкірі!. Як згадаю ті скраби чистої лінії з кісточками малини і персика ,які лице таааак скрабували, що ой йо) Хочеться перехреститись і забути)
- Зволоження — твій найкращий друг. Креми, які не створюють плівки, — ідеальні на ніч. І пам'ятай про зону навколо очей — вона теж потребує догляду.
- Не видаляй висипи руками. . Насправді, проблема часто в харчуванні або інших факторах, як у моєму випадку з майонезом і шоколадом. Дівчата, мені не соромно признатись, що колись ще будучи у школі, мене постійно висипало підшкірними гнійниками. Обличчя просто розносило від них, дуже боліло. Насправді проблема була в надмірному споживанні майонезу та шоколаду. (це вже після відвідування лікарів був такий висновок). Тож не треба скупляти все по під ряд, не знаючи причини. І тоді, до речі мені допомагали не ті баночки, які в мене були, а звичайний вазон алоє.
- Дівчатка, завжди доглядайте за собою. Робіть чекап організму раз на рік, пийте вітаміни та любіть себе. Ви неймовірні, не забувайте про це!
Найважливіше - завжди приймати себе і ніколи не порівнювати з іншими.
Порівнюй себе, з тою, яка ти була колись і яка є зараз♥
Коментарі (0)