Мус-автозасмага для тіла
Joko Blend
На хвилі популярності автозасмаги у спільноті вирішила спробувати її і я, навіть не дивлячись на відверто невдалий досвід у юності.
Отже, сьогодні на огляді мус-автозасмага для тіла від Joko Blend. Розповідаю ⬇️
Мус представлений у пластикому флакончику по-типу пінки для вмивання. Присутній дозатор піноутворювач та захисна кришечка. Об'єм складає 150 мл. Поки що точно не зрозуміла наскільки його вистачить. Зробила 3 процедури по всьому тілу, і схоже залишилось близько 4/5 флакону.
На вигляд автозасмага — це піна білого кольору. У процесі нанесення вона швидко вбирається шкірою, не залишаючи плівки чи стягнутості. Арома т не виражений, майже не чутний, нагадує щось схоже на лак для волосся, але він так швидко випаровується, що абсолютно ніяк не заважає і не відчувається.
Як використовувати автозасмагу?
М'яко і рівномірно втирати круговими рухами у шкіру тіла, рук та ніг за допомогою спеціального аплікатора-рукавички.
До речі стосовно аплікатора-рукавички:
Так, рукавичку треба придбати окремо. Але повірте, вона вам потрібна. Завдяки їй можна досягти рівномірного покриття, а також вона суттє во зекономить росхід автозасмаги та зведе ризик плям/нерівностей/білих зон до мінімуму.
Рукавичка виконана з мікрофібри. Нею дуже приємно обробляти тіло. Плюс вона не примхлива. Після використання треба лише промити її руками або у пральній машині, висушити, і вона готова до наступної процедури.
Повертаючись до мусу-автозасмаги. Засіб має накопичувальний ефект та яскраво проявляється через 5-6 годин після нанесення. Далі, впродовж 6 днів плавно сходить. Виробник рекомендуює проводити процедуру раз на тиждень для підтримання ефекту.
Також до рекомендацій я б додала підготовку тіла до засмаги та відсутність будь-яких маніпуляцій зі шкірою ще близько доби. Масажі, скрабування, гоління краще зробити до процедури, адже засмага має наноситись на чисту суху шкіру. Додаткове зволоження шкіри батерами/кремами та іншим — через 8 годин. Принаймні я робила саме так, і це не влинуло негативно на результат.
Враження від використання
Мені подобається, що мус вбирається моментально і не залишає на шкірі липкості, плівки чи вологого фінішу. Буквально одразу можу вдягтись та займатися своїми справами. Плям на одязі засіб не залишає.
Особисто я наношу засіб саме на ніч, адже не рекомендується мочити оброблену зону принаймні 6 годин, щоб засмага взялася рівномірно.
Мус підходить для всього тіла, за виключенням обличчя, для нього є окремий спрей, про котрий я розповім у наступному дописі.
Перейдемо до результату:
Тут ви можете бачити руку до — абсолютно без будь-якої засмаги, та після — рівно через 6 годин після першої обробки. Шкіра темніє поступово та дуже плавно.
На другому фото нога, додатково робила наліпку з пластиром, щоб було наглядніше оцінити результат. Різниця між 1 та 2 процедурою 5 днів. Різниця із зоною, що була під пластирем, суттєва. Мені дуже подобається результат, такий натуральний та рівномірний тон по всьому тілу. Змивається зі шкіри теж поступово і без плям.
Жодних алергічних чи негативних реакцій не викликав.
Підсумовуючи можу сказати, що це засіб повністю змінив моє ставлення до автозасмаги. Виявляється надати гарний, а головне рівномірний ефект засмаги так легко та просто. Обов’язково буду користуватися нею і надалі 😉
Коментарі (0)