О'L

Liquid patch mask від Demax

Цей продукт мені рекомендувала косметолог (до речі, яку я більше не відвідую))

Інформації щодо нього в інтернеті я знайшла не дуже багато. Також збентежив той факт, що виробника ідентифікувати важко - торгівельна марка належить якійсь японській компанії, а виробнича дільниця знаходиться у Сингапурі. Адреси обох компаній на пакуванні не зазначені. Трішки заспокоїв той факт, що чітко зазначені всі дані компанії, що приймає претензії на території України, тож я все ж таки вирішила спробувати ці патчі. Склад наче також непоганий.

Патчі призначені для шкіри навколо очей та обіцяють розгладження та омолодження, зменшення набряку і мішків під очима, а також висвітлення темних кіл.

Виглядають як густий помаранчевий гель-крем з квітковим ароматом. Після нанесення час витримки 15-20 хвилин, якщо тримати більше, то патчі висихають та дуже стягують шкіру.

Перші враження щодо них в мене були дуже непогані. Користувалась кожного ранку біля місяця - можливо, це ефект плацебо, та мені здалося, що погляд став яснішим. Проте, через деякий час мені стало з ними некомфортно - ділянка під очима постійно була стягнута, я навіть почала використовувати більш важкі крема. Тож, я її подзакинула.

Та от нещодавно згадала про цю патч-маску і вирішила спробувати знову. І, о диво, мені знову сподобалось! ) Мабуть, вона не для щоденного використання, а лише для екстрених випадків. Період та частота використання на пакуванні не зазначені (

03 березня, 2023
О'L
03 березня, 2023