Золотава шкіра, тоді коли треба. Незалежно від погоди. Безпечно «засмагаю»
Мус-автозасмага для тіла Joko Blend Self Tanning Mousse ☀️ та рукавичка для її нанесеннЯ
Мені подобається легка засмага на тілі круглий рік, бо так візуально вона виглядає більш здоровою і підтягнутою (кажу як білошкіра). Так як сонце скоро стане уже не активним, а змоги засмагнути на ньому відповідно не буде, я вирішила обрати саме автозасмагу.
Вибір впав саме на мусову автозасмагу з чудовим дозатором-піноутворювачем.
Об‘єм флакону 150 мл, тож вистачить надовго.
Піна густа, пухка, м‘якесенька і її багато навіть від одного натиску. Тому виявилася доволі економною у використанні.
Аромат повторює автозасмагу у спреї для обличчя цього ж бренду - такий квітковий, солодкуватий, дівчачий, приємний і зовсім ненав’язливий запах.
Рукавичка-аплікатор для нанесення автозасмаги Joko Blend Tanning Mitt 🤎
А ось ця рукавичка мастхев для нанесення автозасмаги!
Матеріал: мікрофібра.
Стильного чорного кольору.
Дуже м’яка і ніжна до тіла. Незважаючи на розмір, гарно сидить на руці.
Завдяки тому ж розміру, нею вдається швидко і зручно розподілити автозасмага по тілу. Точно, що так рівномірно і швидко просто руками нанести НЕ вийде.
Зовсім не вбирає у себе продукт, після використання практично суха, а от по шкірі розподілена рівномірна кількість автозасмаги.
Легко миється у воді з милом після застосування. Також можна закинути у пральну машину.
ЕФЕКТ ПІСЛЯ. Мої враження
Автозасмагу наносила на ніч. Вона не фарбує постільну білизну і одяг, проявляється лише на тілі.
У перший день колір дуже виражений з помаранчевим підтоном, а уже на другий день це гарний, природній колір, що дуже схожий на засмагу від сонця.
Він доволі рівномірно виглядає на шкірі. Проте після 2 прийняття душу я помітила нерівномірне змивання у кількох місцях на бедрах. Не знаю з чим це пов’язано, але в інших ділянках автозасмага лежить гарно.
Тримається такий колір 4 дні, далі особисто мені хочеться поновити.
Як на мене, це чудовий зручний варіант автозасмаги як для знайомства, так і для тих, хто вже знайомий з такого родом продуктами.
До речі, огляд на автозасмагу для обличчя тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/50222/
Діліться своїм досвідом використання автозасмаги. Як взагалі ставитеся до них?)
Коментарі (0)