Сироватка для росту вій Cherisher
Наскільки дієва така штучка…і чи виростуть вії від неї?
Я дуже люблю такого роду засоби. В мене практично не видно моїх власних вій, тож я завжди надіюся, що зможу їм допомогти вирости.
Я мала дуже багато різних сироваток/олійок. Сироватки не давали жодного ефекту, олійки були дуже жирними. Якось так...
Недавно познайомилась з брендом Cherisher. І було дуже цікаво спробувати, чи дійсно буде ефект від сироватки, про яку багато хто говорить.
Упакування тут вражає: воно стильне і елегантне
Аплікатор досить зручний, ним легко намалювати лінію по межі росту вій.
Запаху немає.
Тут повністю ідеальний склад. Недавно я зустріла сироватку, яка давала ефект, але там була речовина для збільшення очного тиску, від чого пришвидшувався ріст вій. Тут такого нема...все натуральне і корисне.
В складі:
- Екстракт рожевих перлів і коралу, які містять безліч пептидів, мінеральних солей і амінокислот. Вони прискорюють ріст і регенерацію вій;
- екстракт кардамону і екліпти білої- вини сприяють пробудженню цибулинок вій, покращують кровообіг;
- екстракт листя вайди і екстракт плодів бірючини блискучої, багаті органічними кислотами і флавонідами. Вони зміцнюють структуру вій, роблять їх густими;
- екстракт гінкго білоба і біотин- дають зволоження в живлення;
- екстракт листя алое і вітаміни А, С, Е і групи В.
Склад справді вражає.
То що ж по діі?
Результат я бачила вже через 5 днів
Він не значний, але вже був. Це я можу з впевненістю сказати, бо побачила, що мої малі вії зовсім по - іншому почали виглядати.
Наносила на ніч, за 2 години до сну.
Через 10 днів результат для мене був просто супер.
Як правило, даною сироваткою треба користуватися 21 день, тоді буде помітний ефект. Я його вже бачила через тиждень.
Вії стали довші, густіші, почали рости нові.
Ефект видно також з тушшю. На фото та сама туш, тільки з різницею в днях. Один шар.
Видно, що появилися нові війки.
Ця сироватка мені дуже сподобалась, я бачу результат, і він вражає. Нарешті я знайшла справді щось дієве.
Для мене вона стала супер відкриттям.
Коментарі (0)