Darina🦉

Joko Blend Oud Rosewood

Joko Blend Oud Rosewood

"Цей аромат асоціюється з прохолодним вечером. Це ніжні пудрові квіти з деревинними нотами. Дуже теплий, затішний , спокійний аромат.

Взяти улюблену книжку в вечері, заварити трав'яний чай, одягти улюблений теплий халат, і намаститись Oud Rosewood, оце справжній релакс." - Саме так я описала аромат у парфумованого лосьйона для тіла Oud Rosewood, https://club.makeup.com.ua/post/create/long/?editPostId=50693

Сьогодні про - Парфумований гель для душу Joko Blend Oud Rosewood

Пакування, як і в лосьйона радує око. Це прямокутний флакон, приємного лілового, кольору. Кришка фліп-топ, міцно закривається. Об'єм 250 мл.

Текстура - середньої густоти гель, прозорий. Дуже легко і швидко утворює пишну піну.

Аромат - це ніжні пудрові квіти, трохи солодкуваті, та деревні відтінки. Для мене це теплий та заспокійливий аромат. Дуже легко сплутати з парфумом, завдяки шлейфу, який він залишає.

Склад:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Rosa Damascena Flower Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Coumarin.

Гель збагачений активними компонентами: алантоїном, пантенолом і екстрактом дамаської троянди, гель сприяє відновленню та пом'якшенню епідермісу, усуває сухість і лущення

Гель глибоко, але м'яко очіщує шкіру. Шкіра після нього зволожена, не має відчуття сухості або стягненості.

Це засіб 2 в 1, крутий базовий гель для душу + приємний парфум для тіла, а в дуєті з лосьйоном, це дуже ароматний дуєт!

Joko Blend Oud Rosewood
Joko Blend Oud Rosewood
Joko Blend Oud Rosewood