Гарячі відчуття з приголомшливим результатом))
Гаряче антицелюлітне обгортання "Грейпфрут-чилі" Reclaire 🔥
Це моє перше обгортання 😱 Відразу скажу, що я була здивована, але приємно чи ні, розповім далі 👇🏻 Усе зігріваюче зараз ну дуже вчасно, адже за вікном усе холодніше.
Обгортання має пакування у форматі баночки-шайбочки, об‘ємом 200 мл.
На баночці уся необхідна інформація, включаючи склад і інструкцію щодо застосування.
Між кришечкою і безпосередньо продуктом є пластикова захисна мембрана, яку легко дістаю за «язичок».
Засіб має дуже приємну кремову текстуру, зовсім не жирну і легку, на дотик нагадує батер.
Аромат також дуже сподобався - соковитий грейпфрут, без натяку на перчинку, чого я побоювалася.
Склад обгортання включає воду, олії абрикоса, ши, жожоба і касторову олію, екстракти червоного перцю та алое, гідролізовані коллаген, еластин і кератин, кофеїн, гліцериди, емульгатори, гелеутворювачі, вітамін B5 (пантенол), алантоїн, гліцерин, трегалозу, сечовину, серин, гліколь і натрієву гіалуронат. Ці компоненти забезпечують зволоження, живлення, тонізацію та покращення еластичності шкіри.
ПІДГОТОВКА ДО НАНЕСЕННЯ, ВИТРИМКА, РЕЗУЛЬТАТ. Мої враження 🌶️ Про побоювання і чи справдилися вони
Наносити обгортання тоненьких шарів мені вдавалося за допомогою звичайного дерев'яного шпателя, котрий був у комплекті.
Я діяла чітко за інструкцією і орієнтувалася на власні відчуття.
Відразу зазначу, що у мене чутлива шкіра і я вже мала негативний досвід з «пекучками», а саме скрабом, тому були деякі побоювання. Тим паче назва «гаряче обгортання» заспокоювала, бо ну не пекельне ж 🤣
Тож спочатку проскрабувала шкіру, підготувавши її до обгортання.
На вологу чисту шкіру за допомогою звичайного дерев’яного шпателя ТОНКИМ шаром нанесла обгортання. Спочатку я не відчувала нічого, хоча думала після скрабу відразу буде пекти.
Обгорнулася харчовою плівкою і перші 3-5 хвилин також нічого не відчувала, лише після того, як цей час сплив, мене наздогнало легке тепло.
«Ой, а це зовсім не страшно і навіть так приємно» - подумала я.
І ще 15 хвилин я насолоджувалася приємним теплом. Мене навіть потягнуло на сон 😴
Лише з 20тої хвилини це тепло було на межі з печінням. Проте було не менш приємно, жодного дискомфорту.
Тож уже з першого використання я витримувала обгортування 30 хв, тобто максимальний час. Бо мені було комфортно. Усім іншим раджу стежити виключно за своїми відчуттями, не дивитися навіть на інструкцію у разі чого і ні в жодному випадку не допускати болю.
Змивала обгортання я ледь теплою водою, щоб не посилити печіння. Далі вдягнула теплі штанці і ще майже годину насолоджувалася зігріваючим ефектом.
🤭 а далі швидко заснула і таааак солодко спала!
Таким було моє перше використання. Далі я продовжувала використовувати обгортання через день протягом 10 днів.
ЩО СКАЖУ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ НА ТІЛІ? ЧИ Є ВОНИ ВЗАГАЛІ?
Так, результат видимий, причому уже після першого використання.
У мене немає яскраво вираженого целюліту, але маю трохи нерівностей на верхній частині бедер, а також розтяжки на внутрішній частині.
Після першого використання у вразливих місцях шкіра набула червоного відтінку, але через годину від нього не було і сліду. Натомість тон шкіри став більш рівномірним, шкіра свіжою і підтягнутою. Вона у прямому сенсі наче натягнулася і стала пружнішою.
А уже за 10 днів систематичного використання я побачила, що нерівностей практично непомітно, навіть за умов того самого «примірочного» освітлення 🫣 Зменшилися нерівності при сильному стисканні шкіри.
Моїм розтяжкам більше 10 років, вони нікуди не зникли, уже і були світлими, але й цій зоні (внутрішня сторона бедра) шкіра також гарно підтягнула я.
Як на мене, то за 10 днів - це прям хороший і швидкий результат. Я буду продовжувати використовувати це обгортання, а ближче до літа точно варто пройти курс, тоді навіть найкоротші сукні не страшні 🥰
Коментарі (0)