ksnklb

А що закінчилось у вересні

А що закінчилось у вересні

Закінчимо цей місяць на приємній ноті викидушок і подивимось, що у мене закінчилось?

Гортайте далі 😉

І одразу тут засоби, які закінчились, і у яких закінчився термін придатності, якраз вчасно.

L'Oreal Paris Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid, от комфортний флюїд spf, дуже мені подобався і чудово захищав від сонця. Розприділяється по шкірі дуже легко, та з ним краще не сильно нашаровувати текстури, адже може трішки скочуватись. А також має яскравий цитрусовий запах.

Garnier Fructis HairFood Pineapple Conditioner, також класний базовий бальзам для волосся, у мене він у старому дизайні, і цілком задовольняв мене. У новому дизайні ще не пробувала і не знаю, чи щось змінили у формулі, та було б цікаво спробувати 🤔.

Охолоджувальний скраб для ніг з ментолом та олією м'яти, він взагалі скарб, особливо у літню спеку, адже чудово дозволяє позбутись від набряків та охолодити ноги. Охолодження від нього таке ментолове, не дуже сильне, приємне. Використовувала його і для тіла, ну дуже він кайфовий так, особливо коли потрібно позбутись набряків. У комбо з охолоджуючим гелем для ніг просто ❄️.

А тут у нас Гель для душу "Грейпфрут-розмарин", цілком хороший базовий гель з приємним свіжим запахом, думаю що повторю гель Tink з іншим ароматом.

Моделювальний баттер для тіла з ліфтинг ефектом, мені навіть сумно, що він закінчився) цей баттер я використовувала для цілого тіла, адже він чудово зволожує шкіру, навіть живить її 🥰 а його аромат, що нагадує полуничний йогурт, ну вже такий приємний 🩷.

Joko Blend Skin Detox Balancing Serum, цю сироватку я використала до останньої густенької крапельки, сироватка робила шкіру м'якою, світлою, сприяла звуженню пор. Загалом, вона була досить класною та дієвою, також шкода, що вона закінчилась 🥲.

Marie Fresh Cosmetics Oil-to-milk Cleanser For Dry Skin, ну і закінчилась моя гідрофілка, яку я використовувала кожен день для видалення spf та інколи макіяжу, з цим завданням вона чудово справлялась, не забивала пори та не викликала висипів. Загалом, досить гарна гідрофільна олія 🤷🏻‍♀️.

Ну і цього місяця я використала 2 мініатюри та 1 пробник.

Пробник кондиціонеру для волосся HAIRWAVE, дозволив з одного разу побачити, що цей засіб пропонує. Так, він досить базовий, має приємний пряний яскравий аромат.

La'dor Wonder Hair Oil, ця олія мала б стояти у мене довше, та ще довше робити моє волосся гладкішим та блискучим, та вона допомогла мені розчесати волосся після зачіски та начосу, тому дякую їй за це ❤️. Досить класна олія для волосся, з нею головне не переборщити, як і з будь-якою іншою олією.

Heimish All Clean Balm Blister, мені цей бальзам загалом підійшов, він гарно очищає шкіру, пробника вистачає на кілька застосувань, тому думаю ще собі прикупити мініатюрку.

Такі викидушки були цього місяця) усім дякую за увагу, обіймаю та бажаю гарного вечора ❤️.