Ірина 🦋

Ідеальний рожево-коричневий олівець для губ Pupa+аналоги

Ідеальний рожево-коричневий олівець для губ Pupa+аналоги

Це мій улюблений коричнево-рожевий з холодним підтоном олівець для губ від італійського🇮🇹 бренду Pupa, у відтінку 004 Какао 🤎. Купую його вже багато років і тільки в цьому відтінку, для мене це ідеальний нюд, підходить под більшисть моїх помад як з коричневым так і з бузковим підтоном.

Pupa True lips - олівець середньої мʼякості зі зручним аплікатором для розтушовування. Його грифель збагачений корисними мінералами, він містить касторову олію, а також зміцнювальний вітамін Е. Також до складу цього олівця входять натуральні антиоксидантні агенти і спеціальні пігменти, які оберігають і захищають губи, ідеально підходять для їх ніжної шкіри. Грифель олівця Pupa True lips не містить мінеральних олій і елементів тваринного походження.

Ідеальний рожево-коричневий олівець для губ Pupa+аналоги

Олівець гарної якості, стійкий, матовий, в макіяжі тримається весь день із ранку до вечора. Його надзвичайно комфортна текстура забезпечує легке нанесення і дарує соковитий, насичений колір. Для мене він середньої мʼякості в порівнянні з гелевими олівцями. Не розтікається за контур і не розмазується, може спокійно пережити чай/каву та легкий перекус. Я олівці використовую тільки для контуру, ніколи не наношу їх повністю на всі губи замість помади.

На фото і відео додала як відтінок виглядає в тіні та на сонечку.

Ці всі олівці для мене мають ідеальні нюдові відтінки, різниця лише в подтонах. За посиланнями дописи на ці олівці

Golden Rose Lipliner 223 його часто називають найближчим аналогом Pupa 004, вони дійсно схожі, при детальному порівнянні в GR більше сірого підтону і менше рожевого, але це якщо порівнювати їх поряд, на губах з помадою ця різниця може бути не помітна. Чуть твердіше Pupa.

Golden Rose Dream Lipliner 504 більш теплий и рожевий. По твердості більш мʼякий. https://club.makeup.com.ua/post/49380/

Catrice Plumping Lip Liner 150 - Queen Vibes в ньому немає рожевого, він холодний коричневый. На відміну від інших механічних, не потрібно точити. Так само стійкий з усіх, по м'якості приблизно такий же https://club.makeup.com.ua/post/35869/

Сподіваюся мою свотчі вам знадобляться😉.

Якщо ви пробували олівці від Pupa, поділіться вашими улюбленими відтінками, а може ви знаєте ще якісь аналоги 004 відтінку?