Шимер vs. Water Bomb: Тестую креми Eveline – що обрати?
Продовжую тематику кремів від Eveline
Після того, як спробувала крем із шимером від Eveline, вирішила дати шанс ще одному продукту з цієї лінійки – Beauty & Glow Water Bomb. І, скажу чесно, цей крем мені сподобався значно більше! 🌟
https://club.makeup.com.ua/post/51882/ тут детільніше про шимер
Перше, що помітила – приємніший, легший аромат (трішки кокос нагадує) і зовсім інша текстура. Він густіший, має легеньке блакитне забарвлення, що надає йому якусь особливу ніжність. 💧 Крем також чудово підходить як база під макіяж, якщо немає чогось іншого під рукою.
Продукт має свої плюси, особливо враховуючи його доступну ціну:
✔️Легка текстура
✔️Швидко співпрацює зі шкірою
✔️Приємний аромат
✔️Не лишає будь-якого блиску на обличчі
✔️Підходить не лише для обличчя, а й для рук!
Моя покупка була спонтанною, але я точно не шкодую. Хоча цей крем не став моїм абсолютним фаворитом, він однозначно заслуговує на місце в арсеналі догляду. ✔️
"Eveline Cosmetics Beauty & Glow Water Bomb – це ніжний зволожувальний крем, який дійсно дарує комфорт шкірі та дбає про її стан. Він містить корисні живильні компоненти, що підтримують природний захист епідермісу. Це все за словами виробника", також Eveline стверджують, що продукт підходить для щоденного використання і сприяє підтримці пружності шкіри.
Особисто я не буду використовувати його щодня – мені хочеться залишити його для окремих випадків, коли потрібен базовий догляд без блиску. І хоча ефект "вау" від нього я не відчула, цей крем однозначно вартий уваги за свої гроші. 💙
Коментарі (0)