Аюрведична вода Triuga Ayurveda Mix для всіх типів шкіри обличчя, 200 мл
Тисячоліття індійських практик для освіження та зволоження твоєї шкіри
Маю слабкість до всіляких "шаманських" штучок і косметика не виключення.
Аюрведа — стародавня система традиційної медицини, що походить з Південної Азії, а нині практикується і в інших районах світу як альтернативна медицина. Назва походить від слів āyu — «життя» і veda — «знання» санскритом.
Дуже подобається натуральний склад таких засобів, але треба зауважити, що це не вказує на їх гіпоалергенність. Напрочуд саме природні компоненти викликають алергічні реакції у більшості людей. Тому будьте обережні з використанням натуральних інгредієнтів в догляді.
Переваги продукту
🌿Змиває залишки очищувального засобу, відновлює рівень рН. Доочищує шкіру.
🌿Не містить спирту, барвників й парабенів.
🌿Підходить для всіх типів шкіри.
🌿Не потребує змивання. (Що логічно адже ним ми змиваємо мило)
Як діє
Аюрведична вода містить комплекс рослинних екстрактів Ayurveda Mix, гіалуронову кислоту та вітаміни А, С, Е, які зволожують, тонізують шкіру, підвищують її пружність та еластичність.
Вода схожа на легкий тонік, без кольору та різкої відушки. (Вся органолептика присутня: без запаху, кольору, смаку та мокра - як і повинна бути вода). А якщо серйозно то дійсно спочатку я не дуже зрозуміла навіщо користуватися водою після води, АЛЕ!
Вона покращує колір шкіри, освіжає її та вирівнює тон. Реально таке відчуття, що детокс-ефект. Мені ще подобається цитрусова вода для літа незамінна річ. Але вона для жирної шкіри і трохи може сушити.
Для очищення обличчя від забруднень і декоративної косметики я використовую пінку для вмивання або гель. Важку артилерію - гідрофільну олію, теж ними додатково змиваю.
Після пінки залишається відчуття стягнення тому перед тоніком я люблю носити цю водичку: просто наливаю в долоні і прихлопую по обличчю.
Склад
Water/вода, lotus (Nelumbo nucifera) flower extract/екстракт лотоса індійського, camellia oleifera extract/екстракт камелії, Aloe vera root extract/екстракт алое, cotton (Gossypium) flower extract/екстракт бавовни, sandal (Pterocárpus santálinus) flower extract/екстракт сандалу, Crócus satívus flower/екстракт шафрану, sodium hyaluronic/гіалуронат натрію, Vitamin complex A, C, E/вітамінний комплекс A, C, E, glycerin/гліцерин, 1.2-propanediol/пропіленгліколь, phenoxyethanol/феноксіетанол, ethylhexylglycerol/етилгексил гліцерин.
ВИСНОВКИ
Купую вже не вперше цю водичку і інші засоби від цього бренду, дуже гарно освіжує та допоможе доочистити шкіру обличчя. Якщо користуватися зі спонжем то вистачає надовго, якщо "вмиватися" як я, особливо цим літом, то розхід більше але за таку привабливу ціну дайте дві.
Коментарі (0)