Так звучить чиста карма?
Враження від 13PERFUMES Good Karma
Якщо ви фанатка цитрусових ароматів та ноток, що нагадують чистоту, то Good Karma точно для вас!
Додаю піраміду, яку нам обіцяє виробник:
Початкова нота: Інжир, Італійський лимон, Абрикос, Альдегіди, Апельсин, Бергамот, Водяні ноти, Зелені ноти, М'ята, Цедра грейпфрута, Цитрон, Чорна смородина
Нота серця: Квіткові ноти, Коріандр, Листя фіалки, Насіння моркви, Ревінь, Тархун, Троянда, Чорний перець
Кінцева нота: Амбрета, Амброксан, Дубовий мох, Карамель, Опопанакс
Та одразу кажу, що мабуть, і половини нот не відчуваю з неї 🤷🏻♀️. Так, на мені цей аромат розкривається не з такою багатогранністю, та він мені подобається.
На старті він дуже яскравий, і я дуже добре відчуваю у ньому цитрусові ноти, а саме апельсинову цедру, яка одночасно і солодка, і з гірчинкою, і свіжа, і бадьра, мені здається, що саме вона основа аромату. А десь біля неї хвоя, що додає деревини та цікавості аромату, відчуваю і ніжний трав'яний бергамот, вони гармонійно поєднуються, та навіть додають легкої терпкості цитрусу. І, найцікавіше для мене відкриття у цьому ароматі, це чистота, у ньому я вловлюю аромат свіжовипраних білих простирадл, що сушаються на свіжому повітрі середини весни.
І саме чистоту я чую у шлейфі, вона приємно та свіжо поєднана з цитрусом.
А стійкість у Good Karma доволі хороша, цей аромат на мені тримається кілька годин.
І якщо казати про власні асоціації з цим ароматом, весняний ранок, сон на свіжих простирадлах, чистий одяг і перші осінні промінчики, що заглядають у вікно.
Коментарі (0)