Міцелярна пінка для обличчя від Payot - одне задоволення?

Міцелярна пінка для обличчя від Payot - одне задоволення?

Почнемо з того, що у всіх нас бувають проблеми зі шкірою :D

І так як у мене завжди був комбінований, жирний та проблемний тип, я дуже здивувалася, коли виявилося, що моя шкіра може бути пересушеною, з алергічною реакцією на інший продукт та зі схильністю до комедонів.

Тому коли постав вибір між стандартною процедурою очищення, яке викликало надмірну сухість, і цією пінкою, я вибрала друге. І з цього почалося моє знайомство з брендом Payot.

В пляшечці з достатньо зручним дозатором міститься рідка водичка, яка легко перетворюється на дуже пишну піну. При використанні пінка прекрасно прибирає усю косметику та очищує шкіру, але не до скрипу.

Засіб має дуже легкий і ледь помітний аромат дитячого мила, але ду-уже непомітний.

У складі засобу є гідрогенізована рицинова олія та натуральний екстракт малини, які зроблять просто усе, аби після використання ваша шкіра була м'якою, пружною та гладенькою.

За рахунок сбалансованної формули у мене не було печіння, коли випадково пінка потрапила в очі, не було відчуття стягнутості та сухості. Компоненти прекрасно зволожують шкіру, тому з часом зникло і лущення. А потім я вже повернулася до свого стандартного догляду, але обов'язково використаю цю пінку в тому випадку, якщо знову захочу експериментувати з доглядом за шкірою :D