Nastina

Спасіння для проблемної шкіри?

Вітаю! Даний сильнодіючий засіб для вмивання з'явився в продажі зовсім нещодавно, і я, як власник проблемної шкіри обличчя та спини, одразу звернула на нього увагу. Коштував 180 грн за повнорозмірний тюбик 150 мл. Зараз ціна трішки зросла. Оформлення тюбику яскраве та стильне з лаконічними написами.

Користуюся ним два тижні, в процесі використання мені практична все подобається. Текстура на моє здивування - кремова, щільна і даний крем зовсім не піниться. Тобто я його наношу на вологу шкіру, трішки масажую шкіру і добре змиваю.

Єдине, що мені не зовсім подобається, так це формат тюбику та його кришка. Не дуже зручно відкривається тюбик, бо кришечка іноді западає і так швидко його закрити не виходить. Коли вмиваєшся і вже з рук скрапує засіб, а ще треба постаратися, щоб закрити тюбик - не зовсім приємна ситуація.

При нанесенні цієї білої хмаринки крему, не відчувається ніякого дискомфорту чи печіння шкіри. Зручний для вмивання і шкіри обличчя, і проблемної шкіри спини. Звісно, шкіру обличчя він трішки підсушує, тож на постійній основі я його не використовую, лише пару разів на тиждень. Більше все ж для спини та проблемної шкіри тіла, там засіб відчувається комфортніше і висипання дійсно підсушуються.

Тож, в цілому мені сподобався даний засіб, і я обов'язково повторю покупку. А поки ставлю 9/10, бо дійсно кришечка западає зараз у багатьох подібних квадратних тюбиках у Avon. Пишіть, що вам більше подобається у AVON Clearskin?

05 жовтня, 2024
Nastina
05 жовтня, 2024