Біблія любові до себ е
Цей пост буде не про косметику, нігті або зачіски. Він присвячений любові до себе, самоповазі, прийнятті себе такою яка ви є. На мою думку ця книга має бути в бібліотеці кожної жінки
Саме ця книга дозволила мені подивитися на себе та на своє життя під іншим кутом, заново полюбити себе та почати дбати про себе так, як я дбала про інших людей. Ця книга – гімн любові до себе, самоповаги, гідності та прийняття себе зі всіма своїми недоліками та проблемами. Завдяки цій книзі ви зможете:
🖤Бути найкращою за найгірших обставин
🖤Почати листування з внутрішнім "Я" і почати чути себе, свій голос та свої потреби
🖤Розібратися зі своєю деструктивною поведінкою
🖤Полюбити фізичні вправи не тому що "треба", а тому що хочеться
🖤Навчитися подяки самій собі
🖤Почати цінувати та дякувати за ті речі у своєму житті та тих людей, яких до цього сприймали як належне
🖤Розібратися з "внутрішньою неподругою"
🖤Зрозуміти та прокласти власний маршрут свого життя
🖤Розібратися у своєму оточенні та зрозуміти, хто насправді друг, а хто тільки прикидається
🖤Перестати економити на собі та своїх потребах та почати правильно вести бюджет
🖤Звільнити час тільки для себе, коли ви будете робити тільки те, що вам хочеться, а не те що потрібно
🖤Зрозуміти що вас надихає, дає позитивні емоції, та повернути це у своє життя
🖤Навчитися насолоджуватися життям, а не просто існувати
🖤Створити для себе фізичні звички, які пасуватимуть саме вам
🖤Почати насолоджуватися своїми ранками та створити свої улюблені ранкові ритуали
🖤Робити гарні справи з насолодою
🖤Полюбити ті частини тіла, яких ви соромитесь чи не любите
🖤Викинути зайве зі своєї оселі та життя
🖤Створити свій особистий простір вдома
🖤Ставитися до себе так, як ви ставитеся до своїх гостей
🖤Пити правильно та відповідально
🖤Піклуватися про своє харчування
🖤Знайти свою "сім'ю друзів"
🖤Перестати турбуватись що подумають інші
🖤Зрозуміти свої негативні сценарії стосунків з чоловіками та зрозуміти, що з кожних стосунків ви навчилися чомусь позитивному
🖤Прийняти те, що людські можливості обмежені
🖤Влаштовувати самій собі романтичні події та купити собі нарешті той довбаний букет
Кожен з пунктів, які я описала, так чи інакше вплинув на моє життя та на відношення до себе та до оточуючих, тож я можу впевнено говорити, що ця книга стала моєю особистою біблією любові до себе, і, я впевнена, кожна зможе отримати з неї позитивний досвід та по-іншому сприймати багато речей в нашому житті
Коментарі (0)