alena.rosee

Тандем для волосся | Honest Products

Тандем для волосся | Honest Products

Дует засобів він українського бренду Honest Products став для мене таким собі ввдкриттям в б'юті світі продуктів для волосся , бо познайомилась з брендом недавно і вже вимила ці засоби , то ж є що розповісти 🖤

Цілий набір косметики українського бренду я отримала декілька місяців тому за найбільшу активність в клубі, за що вдячна Makeup, тому що до цього презенту я не була знайома з брендом і навіть не знала що такий бренд існує, тож подарунок виявився корисним у багатьох сенсах.

Пройшов час і деякі продукти з набору я вже вимила, наприклад мило - Чудове класне та ароматне мило для рук яке, мені сподобалось по всім параметром: крем для рук я поставила у себе в коридорі і використовую кожен раз як треба зволожити ручки перед виходом на вулицю, цей засіб також має дуже приємний парфумерний аромат.

Крем для ніг вже також майже закінчується і про нього я планую зробити окремий допис бо цей крем Ефективний та приємний на дотик, ну і засоби для волосся ось вже закінчується і тому вже пора про них написати)

Шампунь для волосся

🫧Пакування: Лаконічний флакон зміні з мінімалістичним дизайном, Відкривається кришка легко і дозується шампунь просто, тобто сам пластик флакону відносно гнучкий.

🫧Консистенція: напівпрозорий перламутровий шампунь середньої густоти

🫧Запах: мені цей запах нагадує якісь нішеві парфуми з мускусними нотами, я читала що не всім цей аромат довподоби, але мені він не заважає і навіть дуже подобається. Хочу зазначити що аромат залишається на волоссі і від шампуню і від бальзаму.

Тому якщо ви людина досить чутлива до аромату на волосся, то тут все індивідуально.

Виробник класифікує цей аромат як унісекс.

🌿Активні компоненти: склад шампуня взагалі дуже класний, є багато природніх екстрактів два види рослинних олій і навіть мед .

✨Ефект: я зазвичай завжди роблю 2 промива, Цей шампунь ефективно очищує волосся при цьому взагалі його не пересушує.

Піниться шампунь достатньо добре і вимивається з волосся без зайвих зусиль. Після миття волосся досить гладке, м’яке, не сплутане, готове до нанесення 2-го кроку догляду, а саме бальзаму.

Бальзам для волосся

🫧Пакування: Лаконічний флакон зміні з мінімалістичним дизайном, Відкривається кришка легко і дозується бальзам просто, тобто сам пластик флакону відносно гнучкий.

🫧Консистенція: продукт має середню густоту що дозволяє Бальзаму легко розподілятися на волоссі

🫧Запах: запах повторює шампунь, але має меншу інтенсивність

✨Ефект: після миття шампунем я наношу бальзам на 3 хвилини, засіб наноситься просто він ідеально ковзає по волоссю.

Змивається бальзам легко теплою водою і одразу після з миття вже відчувається наскільки волосся зволожене та гладке.

Я пробувала різні комбінації з різними незмивашками та термоспреями, але кожен раз волосся після цих двох засобів, а саме після шампуню та бальзаму, виглядає просто чудово. 🤩

Волосся блискуче, пряме навіть без стайлера, має природній об’єм і при цьому не розпушені антенки, кінчики виглядають дуже акуратно і взагалі волосся десь на півдня або навіть день довше залишається свіжим . 👍🏻

Для мене ці засоби стали просто відкриттям у догляді за волоссям тому що вони досить бюджетні, але мега ефективні тому можу рекомендувати спробувати 🖤