На повтор плюс список бажань
Загадую бажання чи планую покупки?
Хочу коротко написати про засоби для обличчя, котрі не проти повторити, та які хочу спробувати.
Життя таке бентежне, що ніколи не знаєш, коли тобі подарують набір косметики :), ну а поки що хочу занотувати, які засоби я не проти повторити та які хочу додати у свій догляд.
НА ПОВТОР
Почнемо з очищення, міцелярна вода від Eveline – нормальна міцелярна вода за нормальною ціною, однозначно, можна брати знову.
Засоби від Real Barrier, кремова пінка для очищення, найніжніший засіб очищення, що в мене був, сироватка та крем з серії Cica Relief RX – я вже придбала їх знову, тому що попередні віддала своїй сестрі, щоб вона спробувала один з найкращих у світі брендів.
Порошкова сироватка з вітаміном С від Jole – класно працює та абсорбує надлишок себуму.
СПИСОК БАЖАНЬ
Я хочу спробувати влітку мініатюру тоніка з глюконалактоном та лимонною кислотою від Mary & May як засіб для додаткового відлущення, додаткове відлущення я роблю рідко, тому мені його надовго вистачить.
Також на наступне літо хочу спробувати сонцезахисний крем-гель Holika Holika, котрий має хороший склад, легку текстуру та об’єм 100 мл, а коштує як зазвичай 50 мл.
Питання зволожувального тонера лишається відкритим, можливо замість тонера я спробую сироватку-бустер від COSRX з пептидами, в неї теж великий об’єм 150 мл, дуже популярна за кордоном і вже набрала багато схвальних відгуків, а можливо це знову буде тонік-міст Jole, який не тільки класно зволожує, а ще й прибирає набряки.
Зараз я знову спробувала ввести в свій догляд ретинол і нарешті з третьої спроби політ більш-менш нормальний, після того як шкіра адаптується та мій поточний засіб закінчиться я хочу спробувати новинку від українського бренду Jole – сироватку з ретиналем та іншими компонентами, котрі покликані зменшити гіперпігментацію. Я можу сказати одразу, що співвідношення ціни до багатокомпонентної формули чудове, а в боротьбі з гіперпігментацією якраз потрібно використовувати різні компоненти одночасно, бренд створив крутий засіб, з яким не треба думати, що ще купити від пігментації та як це все поєднати в одному догляді. Якщо вже вона не допоможе мені з гіперпігментацією, ну тоді я не знаю, що зможе.
Спеціальних засобів для шкіри навколо очей немає у списку, тому що окрім тоніка з глюконалактоном та с ироватки з ретиналем все інше можна використовувати й навколо очей, хоча хтось і з ретиналем ризикує використовувати.
Коментарі (0)