Сироватка для росту брів та вій | PIEL
Дієве зілля 🪄
Усі ми бажаємо мати густі брови та довгі вії. Зі свого досвіду скажу, що перещипавши свої брови в школі, я в шоці що вони відросли після цього. Але, як результат, в мене одна, густіша за іншу. Вії в мене середньої довжини, але не обʼємні по природі.
Отже я вирішила виділити для них окремий догляд у вигляді сироватки від українського бренду PIEL♡
✨Сироватка представлена в тюбі обʼємом 5мл;
✨тоненький пензлик, виконує функцію нанесення;
✨в ідеалі рекомендується наносити двічі на день, на прикореневу зону вій та брів; після досягнення бажаного результату - 2-3 р. на тиждень достатньо
Характеристики сироватки
✨Стимулює ріст, пробуджує «сплячі» волосяні фолікули – вії та брови стають густішими;
✨Попереджує передчасне випадіння волосинок;
✨Ефективно відновлює після нарощування та інших косметичних процедур;
✨Сприяє подовженню вій;
✨Забезпечує профілактику ламкості волосин та зміцнює їхню структуру.
Містить розкішний склад:
🪄рослинний екстракт у вигляді бетаситостерону, що відповідає за зміцнення волосся та попереджає його випадіння
🪄бутиленгліколь, що підвищує ефективність усіх компонентів
🪄гліцерин
🪄касторова олія
🪄апігенін протистоїть випадінню
🪄екстракт планктону, що сприяє подовженню волосин
🪄гіалуронова кислота, зменшує сухість і ламкість, дарує здоровий вигляд
Ефективність✨
- Користування розпочала близько місяця тому, по разу на день, ввечері, але виробник рекомендує це робити двічі на день.
- Кісточка дуже мʼяка, що дозволяє максимально комфортно наносити сироватку на брови та вії.
- Після двох тижнів були помітні гарні зміни: вії погустішали, стали довшими та обʼємнішими. А з тушшю то взагалі❤️🔥
- Щодо брів, їм знадобилось більше часу, адже зміни були помітні через три тижні: рідша брова трохи заповнила прогалини і вже не так відчутна різниця, що була до використання🙌🏼
Наразі я вже пару тижнів не використовую туш, роблю собі нюдовий макіяж без фарбування тушшю, просто підкручую вії кьорлером. Багато було запитань, чи це часом не ламінування..🤭
Тепер робитиму підтримуючу процедуру - наносити сироватку 2-3 рази на тиждень.
Засіб відмінно працює, результат вражає, адже мої вії набули ефекту природньо-нарощених✨
Коментарі (0)