Крем для укладки волосся Lecher Professional Via Perfect Smooth Anti Frizz Hair Cream
Про мій "ленівий кучерявий" метод
Останні 4 роки я ношу коротки стрижки, але періодично в мене буває настрій відростити трохи довжину та деякий час я хожу з каре. Витрачати купу часу на повноцінний кучерявий метод укладки в мене немає бажання, але моє волосся пористе та добре формується у завитки при вологий погоді. Зазвичай я висушую волосся на браш, бо люблю, коли воно гладеньке та об'ємне. Але іноді буває настрій на легки кучери з ефектом, наче я така і просинаюсь і ніяку укладку спеціально не робила) Тому в мене в арсеналі укладочних засобів є крем для укладки волосся Lecher Professional Via Perfect Smooth Anti Frizz Hair Cream.
Це легкий напівпрозорий крем з гелевою текстурою. Дуже приємний, не жирний, не обтяжує волосся та не робить його липким. З ним неможливо переборщити и для мене це дуже важливо, бо моє волосся тонке і його дуже легко перегрузити засобами для укладки.
Я наношу крем після миття голови, на вологе, підсушене рушником волосся, роблю "жмакаючи" рухи та висушую феном з дифузором.
Отримую такій недбалий, легкий кучерявий результат. Волосся залишається рухливим, я можу ще додати трошки лаку у кінці.
Коментарі (0)