В однієї з осінніх красунь сьогодні свято #hb_autumnball
і ось мій образ на святкову вечірку
Сьогодні в прекрасної Наталії або ви її ще може знати, як M O N D ✨️ день народження 🥳
Вітаю тебе з днем народження! Щиро бажаю тобі величезного щастя, щоб усі бажання стрімко йшли до реалізації, а мрії перетворювалися на реальність. Ніколи не опускай руки і сміливо дивися вперед, щоб позитив ніколи тебе не залишав, а близькі люди завжди були поруч. Звісно, бажаю здоров’я, куди ж без нього у будь-який час, і щоб усе в житті виходило так, як ти захочеш.
А зараз розповім трішки про мій макіяж:
- в якості тону BB від Manyo, він досить світлий з легким перекриттям, але на скільки я розумію в бренду представлений він тільки в 1 відтінку.
- консилер від Unleashia у відтінку 1 чи 1,5 цифри витерлися
- гель для брів від Hedonic, моя любов❤️🔥 чудово тримає мої жорсткі волосинки і не важливо, то під дня чи 1,5 дня, стійкість 🔥
- попереднє зволоження губ класичним бальзамом Carmex
- тіні знайшла в мами, палетка від "Dior" використовувала білий з шимером
- білий олівчик, але він чомусь на руці малює краще ніж на повіках(
- трішки по пудрила під очима, пудрою від Paese, в мене рисова, така легесенька і комфортна
- підкрутила війки кьорлером та нафарбувала тушью від Maybelline в чорному кольорі, поки ця пузата туш в фаворитах, бо в мене все сипиться і залишає чорні плямки(
- румʼяна від Unico, все ще до них не підлаштувалася
- на губи наносимо помаду - олівець для губ від Bogenia у 5 відтінку
- і поверх для дзеркальності наношу помаду тінт від Unleashia
- і на завершення квіти приклеюємо клеєм для ламінування вій від Kodi
- і для романтичності образу парфум Armani My Way Nectar
Як вам мій осінній макіяж?
В ньому я хотіла поєднати осінні холоди, які показала білим кольором та яскраві кольори червоного та жовтого листячка.
Коментарі (0)