#hb_autumnball
Вітання для чарівної осінньої іменинниці
Вона носить кашемірові кардигани поверх шовкових суконь, фарбує губи в кольори вина та пахне солодкою ваніллю, терпкими ягодами і шоколадом… В неї пухнасте волосся, бо на вулиці знов волога погода, між підборами та грубими черевиками вона завжди обере останнє, не забуваючи додати трохи сяючих акцентів в макіяж. Іноді вона яскрава, як листя в жовтневому парку, а бувають дні, коли її єдине бажання – огорнутись теплим пледом та споглядати за меланхолійним дощем за вікном…
Саме таке моє уособлення осінньої королеви – вона вся на контрастах, вабить, зачаровує та подекуди відштовхує холодом та безучасністю.
Але ж ми не про мене, бо головною Королевою сьогоднішнього балу є наша іменинниця @M O N D – красуня Наталія з ельфійськими очима, яка створює справжню магію за допомогою фото. Для мене твої дописи в стрічці – це завжди порція естетичного задоволення та користі, адже окрім детальних описів кожен відгук супроводжується особливими фотографіями в журнальному стилі 😍.
Хочу побажати тобі лише сонячних та щасливих днів, і навіть якщо погода за вікном навіює сум, нехай в серці завжди буде квітуча весна та яскраве літо! Миру, міцного здоров’я та благополуччя, творчих успіхів та лише вдалих б’юті-експериментів!
Коментарі (0)