Yankv

Максимальний об'єм та екстрасильна фіксація

Максимальний об'єм та екстрасильна фіксація

Бюджетний лак для волосся, який може здивувати. Не думала, що за таку ціну отримаю такий хороший результат. Моє волосся він фіксує на два дні. А ще його надовго вистачає, бо при використанні його потрібно зовсім трішки.

Основні переваги:

• Не обтяжує
  • Не склеює
  • Легко видаляється
  • Не залишає слідів
  • захищає від УФ-променів

Я не люблю користуватись такими засобами для волосся тому що їх дуже видно після нанесення, але не цей лак! Він виглядає дуже природньо, після нанесення не відчувається важкість, не липне.

Аромат нормальний, не різкий. Дуже зручний маленький об’єм, можна брати з собою. Хоча звісно вигідніше купувати більший обʼєм, але для мене головне зручність.

Як використовувати:

Розпиліть лак на сухе волосся з відстані 30 см. Для об'єму розпиліть лак безпосередньо на корені волосся. Наносити короткими натисканнями.

При необхідності змінити зачіску, ви з легкістю зможете вичесати засіб, не пошкоджуючи структуру волосся та не ламаючи його.

Не забувайте після використання стайлінгів гарно зволожувати волосся. Вимийте волосся шампунем двічі, потім нанесіть маску чи бальзам на всю довжину і волосся скаже вам дякую😉

31 жовтня, 2024
Yankv
31 жовтня, 2024