Перші враження від крему для очей Mary & may
Що за інгредієнти і для чого
Багато хто з вас чув про цей крем, але чи такмй він класний, як про нього говорять?
Я знайшла цей пробничок і вирішила затестити і подивитись, які перші враження від нього.
Віддушки тут я взагалі не відчула, що уже класно. Текстура не гелева, плотна, але він не нагадує крем з керамідами. Крем швидко ввібрався у шкіру. Зазвичай з кремами для очей у мене проблема, бо вони скочуються. Тут такого не було. Крем комфортний. Не викликав подразнень чи алергій.
У складі тут бджолиний віск, бетаїн, вітамін с, глутатіон, гіалуронова кислота, ніацинамід пантенол і звичайно ж транексамова кислота.
Транексамова кислота популярна своїм освітлюючим ефектом. Основний посил цього крему - освітлення, зволоження та розгладження.
Що по першому враженню? Я побачила, як кола під очима стали трошки світлішими. Розгладження нажаль я взагалі не побачила, але скоріш за все тут має бути накопичувальний ефект. А от освітлення хоч і легке, але є. Думаю, що якщо використовувати цей крем якийсь час, то ефект буде більш помітним..
Коментарі (0)