Гу бні помади від GlamBee Soft Touch. Шукаєте той самий нюд?
Відеоогляд та Свотчі найпопулярніших базових відтінків 04, 08, 09 💄
Вітаю красунечки 💋!
Ці бюджетні помадки від GlamBee спробували багато хто з вас і вони прекрасні. Я також вирішила декілька подарувати матусі, підібравши відтінки по тим вподобанням її губних помад,що вона носить.
Нагадаю помади мають 4,2 грами. По ідеї - це матова помада з оксамитовим фі нішем на губах. Але це впершу чергу кремова текстура, що легко ковзає (розподіляється) і не пересушує губи (так казали вони...).
🍁
Склад виглядає таким чином (Ceresin, Beeswax, Mineral Oil, Octyl Palmitate, Polybutene, May Contain/ Pigment: Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 15850, Ci 15850:1, Ci 45410:2)
Для мене була важливим не глуха матовість, бо вікові зміни вони не оминають і вуста.
Я обрала 3 відтінки, які, на мою думку, дуже гарні та універсальні. Це 04, 08 та 09. Про кожен детальніше нижче ⤵️
Відтінок 04 🍂
Осіння краса 😍! Теплий коричневий. Гарний коричневий! Тим що я не є поціновувачем таких відтінків, але цей дуже симпатичний.
В пулі помада однорідна, без вкраплень. Але на свотчах помітний легкий шимер, він зовсім не значний і на губах також ледь видно. Але тим самим якраз додає якоїсь родзинки. Не дарма, що він є ОДНИМ З НАЙПОПУЛЯРНІШИХ серед красунь!
Я спробувала декілька варіантів комбо з ним і знаєте, це знахідка!
Відтінок 08🍂
Це більш темно-рожевий, але не яскравий. Як на мене, підійде дуже багатьом кольоротипам (не люблю цей термін, але для розуміння використаю). Моя улюблена 😂припилена троянда або брудний рожевий,яка імпонує багатьом 😍.
Такі відтінки дуже цікаві та багатогранні, бо при різному освітленні вони можуть бути як нюдовими, так і з рожевим підтоном. На губах також виглядає не матово.
Універсальний солдат👌одним словом. Беріть на замітку!
Відтінок 09🍂
Освіжаючий рожевий, знову ж таки не яскравий. Я такі особисто ношу кожного дня. Мало хто звертає увагу на цей відтінок, але я рекомендую до нього придивитися.
У висновку по відгукам мами, що можу сказати :
помадки не стійкі, точніше вони не витримують 6 годин і більше. Але за свою ціну та якість вони однозначно класні і варті того, щоб були у косметиці це точно. Без перекусів вони спокійно можуть пробути у вас на губах 3 годинки. Трошки все ж таки підсушують губи, так, цей факт має місце. Як помічник в такій ситуації - бальзам ДО.
Відтінки в палітрі - просто знахідка! можна підібрати на будь-який смак і вподобання.
Наразі ціна менше 90 грн по акції, ловіть момент ❤️
Усім бажаю спокійного вихідного та гарного осіннього затишного дня 🍁
З повагою, Ксенія ✨
Коментарі (0)