Що я обрала на подарунок?
Спойлер : найкраще! 🎁
Привіт, мої хороші 💘 Трохи випала з Клубу через величезну кількість роботи☺️ Над собою, над Перемогою і в цілому накопилося. Проте не забуваю радувати і інших людей 🎁 Ви ж знаєте, що на подарунок ми завжди обираємо найкраще, перевірене і те, що виглядає привабливо 🛍️ Тому я не роздумуючи обрала подарункові набори від Joko Blend і Barbers 🧔 Від Joko я перепробувала кожен з наборів і була в захваті, тому тут без пояснень, а от набір для гоління Barbers на собі не пробувала, у мене цей процес трішки по іншому проходить 😅
Love Routine Joko Blend
Цей набір (пінка, тонік, гідрогелева маска) – чудовий вибір для базового догляду за обличчям. Пінка м'яко очищає, тонік тонізує, а маска надає шкірі здорового сяяння та зволоження. Доречі, на сайті з' явився і в Новорічному стилі 😍
Smoothing Solution Joko Blend
Ідеальний для глибокого очищення! Ензимна пудра і пілінг-скатка працюють разом, щоб м’яко відлущувати шкіру, роблячи її гладкою та свіжою. Один з найпопулярніших наборів у нашому Клубі, дійсно дієві засоби!
Advanced Treatment Joko Blend
Набір для догляду за волоссям, який включає крем-спрей 17в1 та пілінг для шкіри голови. Волосся стає шовковистим, а шкіра голови – свіжою та чистою залишається довше, ніж зазвичай ✨
Orange & Amber Barbers
Чоловічий набір для гоління (крем для гоління та лосьйон після гоління) з ароматом апельсина та амбри. Забезпечує гладке гоління та комфортний догляд за ш кірою після.
Коментарі (0)