SomovaFM

Paco Rabanne | Invictus : відчуваю чоловіче

Paco Rabanne | Invictus : відчуваю чоловіче

В кожної дівчини є улюблений чоловічий аромат, який вона хоче бачити на своєму коханому або ж навіть на собі 😉

З ароматом Invictus я познайомилась випадково і не змогла його забути. В мене фаворити в чоловічих гелях та дезадорантах, якими я сама користуюся із задоволенням.

Як ви могли зрозуміти - це репліка, проте ідентична до оригіналу, смію сказати. Не буду зациклюватись на пакуванні, хоча воно досить стильне.

Початкова нота: Грейпфрут, Мандарин, Морські ноти

Нота серця: Жасмин, Лавр

Кінцева нота: Дерево гуаяк, Дубовий мох, Пачулі, Сіра амбра

Перший розпил, це однозначно солодкий мандарин та морський солоний бриз. Тільки аромат осідає на шкірі, терпкість та гірчинка грейпфрута дають про себе знати. Це тріо пронизує рецептори свіжістю та чистотою.

Як тільки парфум нагрівається на тілі, вступає легка солодкість жасміну, квітка тримає аромат в підвишеному стані, не даючи йому стати гірким.

За декілька хвилин, на одязі, відчуваються деревні ноти з травянистими нотами пачулі. Сіра амбра придає аромату глубини та стійкості.

Загальна композиція мені відчувається саме свіжістю цитрусових та древесною теплотою, яку дають жасмин та гуаяк.