Якщо не з наєш, що подарувати чоловіку - знає Barbers
Подарунковий набір Barbers Mens Set Caffeine & Lemongrass
Тема подарунків завжди актуальна і хочеться бути оригінальною та практичною в цьому питанні. Я вже знайома з брендом Barbers, саме в них обирала подарунки для близьких мені чоловіків. Але нещодавно вони оновили свій асортимент наборчиками із святковим упакуванням.
Упакування дуже стильне, це характерно для бренду - стримано та святково.
В середині був гарний тканинний чорний мішечок із засобами: шампунь, бальзам для бороди та шкарпетки.
Barbers Original Premium Shampoo
Шампунь для чоловіків в стильній чорній пляшечці із зручним дозатором.
Склад з: лемонграсу - який регулює вироблення себуму та стимулює кровообіг, екстракт шавлії - забезпечує захист шкіри та надає волоссю об'єму, морські водорості - захищають локон від зовнішнього впливу та пантенол - що заспокоює подразнення.
По консистенції середньої густоти, він добре піниться навіть при малій кількості засобу.
Аромат свіжості морського бризу, з легким відголоском цитрусових.
Barbers Original Premium Beard Balm
Бальзам для бороди в формі шайби. Націлений для догляду за бородою, роблячи її м'якішою та податливою до укладання.
В складі є:
бджолиний віск - натуральний засіб для стайлінгу,
вітамін Е - відновлює та запобігає сухості шкіри,
евкаліпт - зміцнює структуру волоса та пришвидшує їх ріст,
какао - надає блиск волоссю,
ланолін - запобігає втраті вологи, покриваючи волос захисною плівкою,
лопух та лопух великий - зміцнює саме волосяні фалікули, що запобігає випадінюю,
мигдаль - стимулює ріст волосся, роблячи їх більш пружними,
олія ши (каріте) - відновлює та зміцнює структуру волосся.
Текстура в засобу приємна, спочатку він виглядає як прісований віск, проте з розтиранням в руках розм'якшується і легко наноситься на бороду.
Має свіжий легкий аромат.
Шкарпетки чоловічі "Trust Me, I Have A Beard"
Що за подарунок чоловіку без шкарпеток? Такий потрібний аксесуар Barbers зробили дуже оригінальним та прикольним.
Шкарпеточки чорного кольору, збоку мають вишету емблему бренду та напис на стопах, досить прикольно виглядає. Особисто я обожнюю такі прикольні шкарпетки як собі так і бачити на інших.
Матеріал приємний, що дозволяє шкірі дихати і при якому ніжки не будуть пітніти: бавовна, еластан, поліамід. Вони добре тягнуться та підійдуть на 41-43 розмір.
Коментарі (0)