Vikulyk

Довіряй мені, я маю бороду.)

Сьогодні покажу ідеальний новорічний набір для чоловіків.

Якість самого упакування дуже якісне і стильне, навіть папір зверху можна розірвати і відчути кайф розпакування подарунку, або ж легенько його зсунути.)

Всередині знаходиться брендований мішечок, його звичайно ж можна залишити, як косметичку, чи зберігати якісь інші речі, бо він виглядає стильно.

В мішечку знаходяться продукти з серії Original :

1. Шампунь;
  2. Бальзам для бороди;
  3. Брендові сині шкарпетички.

Шампунь підійде для любителів не надто яскравих ароматів. Тут відчувається легкий запах з легкою цитрусовою свіжістю.

Шампунь добре піниться і якісно промиває волосся. Не викликає лупу чи сухості шкіри голови.

Якісний класичний, приємний засіб, який своїм стильним виглядом прикрасить поличку у ванній чоловіка.

Бальзам для бороди. Призначений для легкої укладки, крім того він зволожує шкіру, і надає легкого блиску.

Має дуже приємний цитрусово-деревинний аромат, який сподобається будь-якому чоловіку.

Текстура наче воскова. Бальзам рівномірної текстури і легкої консистенції, яка тане від теплоти пальців, легко набираючись і рівномірним легким шаром розприділяється по бороді і шкірі.

Шкарпетки. Розмір 40-43 якраз ідеальний для мого чоловіка, адже в нього 43 розмір, шкарпетки не сильно тягнуться, тому навряд підійдуть на більші розміри.

Склад на на 80% тут з бавовни, решту синтетика.

Зате не розтягуються і не покошлатяться так швидко, як повністю натуральні. Вони доволі високі, щоб не продувало ніжки.)

Шкарпеточки синього яскраво відтінку, досить цікавий колір, такий соковитий електрік.

Висновок. Чудовий набір, що потішить вашого чоловіка, як приємно, що не треба думати як комбінувати якісь чоловічі речі для подарунку, адже про вас вже подбали.)