Dasha_Batalova

Чоловічий парфум, що підкорює жіночі серця

*Одна з перших участей Макса у моїх дописах тут! Його рука в кадрі, думаю як мінімум на лайк заслуговує 😂

А тепер про головне:

Я завжди помічаю аромат чоловіка, навіть незнайомця на вулиці. Тому парфум для мого чоловіка — це більше, ніж просто аромат. Він повинен мати особливий характер і вражати, так само, як Noble Istanbul від Avenue Des Parfums, який я недавно обрала для нього.

Цей аромат передає атмосферу Стамбула — міста, яке завжди захоплює своїм колоритом і неповторним поєднанням старовини та сучасності. Як і це місто, Noble Istanbul зачаровує з перших нот, розкриваючись освіжаючими акцентами мінералів, солі та листя фіалки. Це схоже на подих свіжого морського бризу в самому серці міста, який несе енергію свободи та сили.

Серцеві ноти — пряний імбир і благородна шавлія — додають глибини та пікантності, мовби нагадуючи про історії, які живуть у стінах палаців і вулиць Стамбула.

У фіналі на шкірі залишається теплий шлейф з деревних нот і ветиверу, який звучить стильно й витончено, ніби спогад про величне місто, де зустрічаються культура, стиль і безмежна енергія.

Особливо хочеться відзначити вдосконалену упаковку: тепер коробочка повністю біла, лаконічна й стильна, яка відкривається ще зручніше. Така деталь тільки підкреслює ексклюзивність аромату.

Noble Istanbul нагадує аромат від Valentino - Uomo Born In Roma (але чи є сенс платити більше??) , але з особливим характером, ще більш елегантним і розкішним. Цей аромат притягує увагу, він стійкий і бездоганно звучить від ранку й до пізнього вечора. Мій Макс у захваті від нього, і я повністю погоджуюсь: аромат дійсно створює магію.

Якщо шукаєте чоловічий парфум, який вражає і має власну історію, спробуйте Noble Istanbul.

10 листопада, 2024
Dasha_Batalova
10 листопада, 2024