Кузя Ю-а

Чоловіча відновлювальна сироватка для обличчя Piel Cosmetics Men

Мій чоловік завжди вів активний спосіб життя, проте інколи стрес і брак сну позначаються на його зовнішньому вигляді, зокрема на шкірі обличчя. Подарувала йому чоловічу сироватку для відновлення свіжості Lucent, і мушу сказати, що результат мене приємно здивував.

Вже після кількох використань помітила, як шкіра стала виглядати більш свіжою і пружною. Чоловік відзначає, що зникає відчуття втоми на обличчі.

На баночці є навіть код, що переносить на додаткову інфо по засобу. Дуже зручно.

Також бренд долає до кожного засобу - міні баночку, аби можна було набрати засіб та мати будь де під рукою.

Особливо чоловік звернув увагу на приємний дренажний ефект від кофеїну, який допомагає прибрати набряклість, а також на те, як шкіра поступово набуває здорового кольору завдяки вітамінам.

Для нього важливо, що засіб не залишає відчуття липкості, а шкіра залишається зволоженою, навіть у холодну погоду – це, звісно, заслуга гіалуронової кислоти.

Мені, як і йому, також сподобалося, що склад містить вітамін С, який захищає шкіру від зовнішніх впливів, і Troxerutin, що бореться з темними колами під очима та набряками. Це комплексне рішення дійсно працює: шкіра мого чоловіка виглядає сяючою, а головне — він задоволений результатом

Шкіра і відпочивша, і зволожена. І не має дискомфорту. Хоча він має дерматит. І шкіра дуже ніжна. Але засіб ідеально засинхронився з шкірою.

Рекомендую!