NikVik

Тонізуючий гель для вмивання та Шампунь-гель для чоловіків від Piel

Так цікаво писати відгук від чоловіка і очікувати враження від засобів

З дружиною яка обожнює косметику і любить тестувати щось нове , попадає під руку і чоловік .

Він вже змирився , а навіть і сам буває зацікавлений в тестуванні і спробувати щось нове .

Цього разу цей засіб його здивував і мене після його тестування .

Мій чоловік любить прохолоду і любить приймати холодні ванни .

До чого це я!

Гель для душу і гель для вмивання з екстрактом пачулі - вказано що він буде тонізуючим , але ми всі знаємо що дуже є багато засобів які бувають зроблені на основі ментолу і відчувається легка свіжіть і холодок , але це не про цей засіб .

Відчуття мого чоловіка !

Вийшов він з ванни виглядав дуже бадьорим . Засіб потрібно використовувати літом . Він дуже тонізує при нанесені на шкіру від нього моментально стає холодно і після гарячого душу стає сильний контраст і тіло одразу тонізує . Дуже класний ефект !!!

А от гель для вмивання його класно використовувати перед голінням. Він змінить кровообіг і після гоління зменшить відчуття подразнення .

Засіб надає антибактеріальний ефект, відновлює пошкоджені тканини, зволожує, не залишає відчуття сухості та стягнутості після використання.

Доречі аромат пачулі дуже відчувається, навіть при відкриті посилки , хоч все було герметично закрито .

І тепер в мене є індикатор після якого я знаю що чоловік вийшов з душу 🤣.

11 листопада, 2024
NikVik
11 листопада, 2024