KsuLv

Чистота та комфорт з Dercos Oil Correct!

Шампунь Vichy Dercos Oil Correct спеціально розроблений для жирної шкіри голови, його формула допомагає нормалізувати роботу сальних залоз і подовжити відчуття свіжості.

Оскільки я власниця жирної шкіри голови, миття волосся через день, а то й кожного дня стало моєю рутиною. Я давно в пошуках шампунів, які хоч на кілька годин могли б подовжити відчуття свіжості. Але тут головне зберегти баланс і не пересушити, оскільки моє волосся освітлене, а як наслідок сухе і пористе на кінцях.

З серії Dercos пробовала багато шампунів і була задоволена результатом. Сьогодні розповім про досвід застосування Vichy Dercos Oil Correct. Кому ж він підійде?

Шампунь прозорого кольору, дещо рідкої консистенції, проте чудово піниться і якісно промиває волосся. Аромат приємний, не навʼязливий, на волоссі не залишається.

🟢 Саліцилова кислота – відома своїми ексфоліативними та антисептичними властивостями. Вона ефективно бореться з лупою, очищає пори та допомагає регулювати себум.

🟢 Цинк – себорегулюючий та антибактеріальний компонент, який допомагає контролювати виділення себуму та боротися з бактеріями, що спричиняють запалення на шкірі голови.

Застосувала шампунь 3 рази/тиждень, адже він підходить для частого використання. Витримувала 3-5 хв, далі змивала і обовʼязково по довжині наносила маску чи бальзам, бо шампунь дещо заплутує волосся.

Шампунь гарно і якісно промиває шкіру голови, він не містить агресивних сульфатів, тому не пересушує шкіру голови, що підходить для людей зі схильністю до подразнень або чутливості.

Результат від застосування є і він дійсно помітний. Якщо при використанні звичайного шампуню обʼєм втрачався вже через кілька годин, а жирність спостерігалась на наступний день після миття голови вже зранку, при використанні Dercos Oil Correct волосся обʼємне протягом усього дня, а жирніє на наступний день ближче до вечору.

Vichy Dercos Oil Correct – ідеальне рішення для тих, у кого жирна шкіра голови та сухі кінці. Він забезпечує баланс між збереженням свіжості та захистом волосся від пересушування, що робить його ідеальним вибором для власниць комбінованого волосся.

13 листопада, 2024
KsuLv
13 листопада, 2024