SKOMSKA

Чорна олійка для губ від Essence

Отримала олійку в подарунок від подружки .

В кольорі, який так важко знайти - 05 (чорний).

Хочу зробити вам детальний огляд, та поділитись враженнями .

👄Флакон дуже стильний .

👄Виконаний з якісного , прозорого пластику.

👄В дизайні використаний срібний колір, ним зроблена кришечка, та написи .

👄Крізь флакон видніється дуже красивий колір олійки , його хочеться роздивлятись адже не до кінця зрозуміло , чи це чорний , чи можливо бургунді.

👄Об'єм: 4ml

👄Аплікатор досить великий, м'який, ним зручно наносити олійку, але він займає більшу частину флакону, користуючись нею 10 днів, засобу залишилась лише половина.

Тобто самої олійки там насправді дуже мало , думаю, що її вистачить орієнтовно на місяць .

👄Текстура олійки незвична, мені більше нагадує блиск, вона середньої густини, легко наноситься, розпроділяється, не тече, гарно тримає форму на губах . Відчувається комфортно. У вітряну погоду, бажано , щоб волосся було зібране , бо в іншому випадку - олійка буде розмащена по обличчю)

👄Аромат тут спірний, сподобається не всім, не скажу, що прям погано , але і не вау. В мене з ним дивна асоціація - нагадує варення з троянди) При нанесенні на губи - не відчувається.

👄Колір у флаконі - поєднує в собі відтінки чорного, та бургунді. При нанесені на руку - дає просто легкий, сірий відтінок.

Деякі користувачі вказують, що це аналогі олійки від Dior , але я не можу порівняти, адже її не мала.

👄текстура гарно наноситься, не тече, тримає форму.

👄дає дуже красивий , дзеркальний блиск, який візуально надає додатковий обєм.

👄має напівнасичену пігментацію, лише придивившись видно сірий підтон на губах .

👄тримається 3-4 години. Після їжи та кави - потрібно поновлювати .

👄дуже круто зволожує губи .

👄не пересушує

👄має веганську формулу, не тестується на тваринах

👄приємна ціна 115-150 грн

Моя оцінка 7 з 10 (бали зняла , адже продукту у флаконі не так багато , його в основному заповнює аплікатор . Ну і аромат хотілося б більш привабливий). Хоча порівнючи плюси, та мінуси - повторила б .

-на фото зверху - лише олійка ,

-на фото знизу олійка , плюс олівчик Blеss з допису: https://club.makeup.com.ua/post/54086/ .

14 листопада, 2024
SKOMSKA
14 листопада, 2024