Ankie Skin Emulsion
Крем-емульсія для обличчя з фосфоліпідами та гіалуроновою кислотою 💧
Скажу відверто, саме формат емульсії я пробую вперше (ну або ж я щось не пам'ятаю)
То чим вона відрізняється від крема?
Емульсія та крем для обличчя відрізняються текстурою та інтенсивністю зволоження:
1. Текстура: емульсія легша та рідша, крем — густіший і щільніший.
2. Зволоження: емульсія забезпечує базове зволоження, крем глибше живить та захищає шкіру.
3. Застосування: емульсію часто наносять перед кремом або використовують самостійно для жирної шкіри.
Крем — фінальний етап догляду, особливо для сухої шкіри.
Емульсія підходить для легкого зволоження, крем — для інтенсивного живлення та захисту.
.
Пакування: в стилі бренду. Мінімалізм.
Об'єм 200ml і я навіть не уявляю наскільки його вистачить! Але не забуваєм, що термін придатності 6 місяців після відкриття
Консистенція: легесенький крем, але попри свою легкість він дає чудове зволоження
Аромат: схожий на аромат тоніка, але менш інтенсивний. Це смачна, заварена м'ята
Активні речовини та їх дія:
💧Squalane: легкий зволожувач, який швидко вбирається і не залишає жирного блиску, робить шкіру м'якою та гладкою.
💧Phospholipids: відновлюють і зміцнюють захисний бар'єр шкіри, допомагаючи утримувати вологу та захищати шкіру від шкідливих впливів.
💧Hyaluronate: інтенсивно зволожує шкіру, утримуючи вологу, що сприяє зменшенню зморшок і покращенню текстури шкіри.
.
Враження
Це чудова знахідка, яка підійде всім типам шкіри
Мою іноді роздратовану шкіру вона заспокоює в лічині хвилини (шкода на нерви не можно намастити 😅)
Не конфліктує з усім іншим доглядом, я мастила на різні сироватки і пробувала навпаки закривати емульсію кремом і спф
Макіяж на неї лягає І Д Е А Л Ь Н О 🤌
Нереально приємна у використанні, бюджетна знахідка!)
Тепер коли закінчу свої запаси мені кортить спробувати сироватку та гель для вмивання від бренду Ankie 💗
І якщо цікаво тут про тонер
https://club.makeup.com.ua/post/56488/#comments
Тут про пілінг-диски
Коментарі (0)