Yana__matviets

Ankie Skin Emulsion

Ankie Skin Emulsion

Скажу відверто, саме формат емульсії я пробую вперше (ну або ж я щось не пам'ятаю)

То чим вона відрізняється від крема?

Емульсія та крем для обличчя відрізняються текстурою та інтенсивністю зволоження:

1. Текстура: емульсія легша та рідша, крем — густіший і щільніший.

2. Зволоження: емульсія забезпечує базове зволоження, крем глибше живить та захищає шкіру.

3. Застосування: емульсію часто наносять перед кремом або використовують самостійно для жирної шкіри.

Крем — фінальний етап догляду, особливо для сухої шкіри.

Емульсія підходить для легкого зволоження, крем — для інтенсивного живлення та захисту.

Ankie Skin Emulsion

Пакування: в стилі бренду. Мінімалізм.

Об'єм 200ml і я навіть не уявляю наскільки його вистачить! Але не забуваєм, що термін придатності 6 місяців після відкриття

Консистенція: легесенький крем, але попри свою легкість він дає чудове зволоження

Аромат: схожий на аромат тоніка, але менш інтенсивний. Це смачна, заварена м'ята

Активні речовини та їх дія:

💧Squalane: легкий зволожувач, який швидко вбирається і не залишає жирного блиску, робить шкіру м'якою та гладкою.

💧Phospholipids: відновлюють і зміцнюють захисний бар'єр шкіри, допомагаючи утримувати вологу та захищати шкіру від шкідливих впливів.

💧Hyaluronate: інтенсивно зволожує шкіру, утримуючи вологу, що сприяє зменшенню зморшок і покращенню текстури шкіри.

Враження

Це чудова знахідка, яка підійде всім типам шкіри

Мою іноді роздратовану шкіру вона заспокоює в лічині хвилини (шкода на нерви не можно намастити 😅)

Не конфліктує з усім іншим доглядом, я мастила на різні сироватки і пробувала навпаки закривати емульсію кремом і спф

Макіяж на неї лягає І Д Е А Л Ь Н О 🤌

Нереально приємна у використанні, бюджетна знахідка!)

Тепер коли закінчу свої запаси мені кортить спробувати сироватку та гель для вмивання від бренду Ankie 💗

І якщо цікаво тут про тонер

https://club.makeup.com.ua/post/56488/#comments

Тут про пілінг-диски

https://club.makeup.com.ua/post/56457/#comments

16 листопада, 2024
Yana__matviets
16 листопада, 2024