КОКТЕЛЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ ЗАМОВЛЯЛИ?
чи краще все таки бокальчик обрати?
Жодне моя миття волося не обходиться без маски для волосся і я завжди в пошуках тієї самої, яка сподобається і дією і ароматом і обʼємом і ціною!
А з цією ідеально склалося!
В чому особливість маски Macadami Restore Mask від бренда Piel Cosmetics?
Основні активні компоненти:
- Олія макадамії відновлює структуру волосини, повертає м’якість і блиск. Збагачує локони незамінними жирними кислотами, протеїнами і цінними мікроелементами. Волосся отримує оптимальне живлення і надійний захист від негативного впливу зовнішнього середовища. Крім того, корисні компоненти зволожують шкіру голови, перешкоджаючи появі лупи та ослабленню волосяних цибулин. Незважаючи на насичений склад, маска не обтяжує волосся і дарує тривале відчуття свіжості.
- Кератин – білок, який проникає в пустоти і «склеює» лусочки, вирівнює дрібні нерівності, захищає кортекс, надає гладкості.
- Гель алое вера стимулює процес регенерації: прискорює відновні процеси у клітинах шкіри голови, активізує ріст волосся.
- Гіалуронова кислота відновлює водний баланс шкіри, сприяє зміцненню волосяних фолікулів.
- Наносрібло має антибактеріальну та протизапальну дію, сприяє підтримці нормального мікробіому шкіри.
- Молочна кислота надає волоссю шовковистості та блиску.
Аромат маски - це просто космос, вона пахне мені мохіто. Таким свіжим, літнім цитрусом з мʼяткою 🔥
Тандем з компонентів маски виконує чудову роботу вони:
- Заповнюють пустоти в структурі волосини;
- Пригладжують лусочки та вирівнюють поверхню;
- Запечатують волосину і попереджають надмірну втрату вологи.
- Навіть з перепаленого волосся хімічними засобами і високою температурою волосся зроблять з часом наповнену волосинку, яка буде витриваліша до пошкоджень.
Навіть з перепаленого волосся хімічними засобами і високою температурою волосся зроблять з часом наповнену волосинку а за регулярного застосування ваше волосся поверне шовковистість та природну красу, перестане плутатися, зникне посіченість на кінчиках та ламкість по довжині.
Як я використовувала?
Рівномірно розподіляла по всій довжині очищеного волосся маску та залишала на 2-3 хвилини і потім змивала водою.
А моя мама спробувала на своєму сухому, фарбованому та короткому волоссю вона його взагалі не впізнала. Але в неї ми тримали її засіб 40-50 хвилин.
Покажу вам своє волосся після кількох використань даної маски, як вам його стан?
Коментарі (0)