getejra

Парфумований крем для рук Oasis

Оскільки парфумовані крема від JB для мене виявились занадто парфумованими - я продовжила пошуки та вирішила спробувати крем від нового українського виробника Oasis, оскільки вже зустріла не один позитивний відгук на них. Обирала, знову ж таки, по кольору 💜 і цього разу не прогадала 💘

Цей розкішний доглядовий крем для рук поєднує в собі потужні активні інгредієнти полісахаридів і мінералів Aqua Shuttle та морський гідролізований еластин Bio Marine Elastine, який містить пептиди та амінокислоти, щоб забезпечити інтенсивне зволоження, живлення та захист шкіри рук. Крем збагачений нішевим ароматом Ланвін з нотами квітів персика, півонії та китайського османтусу, який додає особливого шарму ритуалу догляду.

Його дуже приємно тримати в руках: м'яка жестяна туба об'ємом 30 мл з чорною гвинтовою кришечкою, яка стильно гармоніює з чорним шрифтом (також в наявності є 300 мл - зручний формат для дому, я собі обрала такий з ароматом "зелений чай"). Є захисна мембрана, яка легко пробивається самою ж кришечкою.

Текстура крему дуже легка, невагома, повітряна (так як на водяній основі - не має жирності) білого кольору. Надзвичайно швидко поглинається шкірою.

Аромат віддає персиково - квітковими нотами та іскристими акордами, хоча сам ланвін я чую десь дууууже далеко, як натяк. Запах на руках залишається кілька годин та не набридає, оскільки парфумованість тут легкого рівня.

Цим кремом я цілком задоволена, особливо враховуючи ціну на нього зараз по акції.

Він справді забезпечує глибоке живлення шкіри, підвищення її м'якості, еластичності та пружності. Вирівнюється тон шкіри завдяки ефекту матування.

Це справді ідеальний крем на день, оскільки не залишає липкості та жирності.

Ще хочу спробувати в майбутньому їхню "вишеньку" 🍒